Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha kicsit teltebb vagyok de a vékonyakat szeretik?
És nem arról van szó, hogy kövér vagyok vagy nem sportolok.
A magas vékony, vagy minimum a vékony az ideál, mint keskeny csípő, hosszú, vékony lábak, vékony karok, kis mellek és kicsi kerek fenék.
Ezzel szemben én alacsony vagyok (164), a súlyom változó (55-60 között), kissé széles a csípőm, kissé vastag a combom, melles-fenekes vagyok.
Ilyen tipikus gömbölyded alkat vagyok, szöges ellentéte a mai ideálnak.
Most mondhatja bárki, diéta, sport, torna.. Amiken nem lehet változtatni. Ilyen pl. a csípő szélessége, és a comb. Utóbbi sehogy se ment le, se foygással, se sporttal, semmilyen tornával (vagy csak izmosabb lett).
A csontozatból sem lehet lefogyni.
Ezt a fényképet nemrég találtam, ez nagyon igaz a mai nőideálra, ízlésre..
A felső (a fényképen) az ideál, én inkább az alsóba tartozom, régen utóbbi volt ideális.
Néha már azon gondolkodom, talán rossz korba születtem, akkor kellett volna élnem, amikor a hozzám hasonlóak számítottak csinosnak, ma esélyem sincs.
És nekem nem az a bajom, ha valakinek tetszik a vékony..
De az, hogy szinte mindenkinek (főleg fiatal fiúknak) csak a vékonyak..
Legalább lenne az, hogy egyiknek ilyen az esete, másiknak olyan.
Azt látom, hogy nem kell különösen szépnek lenni, elég az ha valaki vékony és máris buknak rá.
Ezt látom a környezetemben, némelyik nő harminc felé közelít(vékony), és nálánál jóval fiatalabb, 23 éves fiúval van.
És ne mondja senki, hogy a média nincs befolyással az ízlésre. Dehogynem..Régen nem volt fontos vastag ajak, ma mindenki olyat akar mert a fiúknak is az tetszik. (És mutogatják mindenhol).
Visszatérve: mit tegyek? A vékony lányokat dicsérgetik körülöttem, milyen csinosak, azokért vannak oda. Én már kövérnek számítok, akármit csinálok (szóltak már hogy szerintük le kéne fogynom).
24/L
Bocs az offért, de szerintem Audrey Hepburn, Monroe stb. nem voltak telt alkatúak.
Monroe kifejezetten vékony volt.
Jó, nem azt mondom, hogy csak a vékony lányoknak van pasija, kissé félreérthető voltam.
Azt akartam mondani, a vékony lányok kapósak, azok válogathatnak, rengeteg lehetőségük van.
Igen, a kövér lányoknak is lehet pasija, de jóval kevesebb lehetőségük. Ismertem egy kövér lányt, nagyon sokáig tartott míg lett neki állandó, előtte rengeteg csalódása volt (átverték, elutasították, stb., utcán be is szólogattak neki).
De némelyik párról tudom, nem szeretetből/szerelemből van együtt..Sok esetben már nagyon magányosak voltak, ezért összeálltak. A csávó pedig titokban jobbra vágyik, keresgél a hivatalos b.nője mellett.
Rengeteg ilyet mesélhetnék..
Be kéne fejezni a rinyát.
Én 27 évesen egy 21 éves sportos fiúval jártam pedig 20 kilóval nehezebb voltam a fiúnál. (tehát kövér)
De én mindig tojtam le, hogy ki illik nem illik hozzám, kire "tarhatok igényt" mi az én kategóriám. Vagy mi a közizlés szerint az ideális. Ez folyton változik és komoly életpálya követni ezt sok baromságot.
Sosem volt nálam feltétel, hogy egy férfi legyen fiatal, jóképű, sportos, kockás hasú, latin lover. Mégis akik sírtak az álom szerető után hoppon maradtak, engem meg egy férfiben ez nem érdekel mégis volt 1-2 sportoló párom nagyon jó testi adottságokkal.
Ne görcsölj ilyen felszínes hülyeségeken mert nem is lesz így senkid!
Üdv: egy valóban kövér nőtársad.
De most akkor mit vársz?
Vágjál le egy darabot a csipődből! ... vicc
Azért nincs pasid, mert azon szorongsz, hogy nem 80 centi a csípőd és 40 cm a combod....
Mit tegyél? Emeld fel a segged, és kezdj el mozogni! Ahelyett, hogy itt siránkozol 346674 soron keresztül, menj el futni, vagy csinálj 10-20 guggolást!
Ha egy fiatal lány dagadt (miközben nincs eü. problèma a háttérben), az csak a lustaságát mutatja. Ha meg lusta és/vagy igénytelen vagy, ne csodálkozz, ha nem kellesz a kutyának sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!