Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem bír már kezdeményezn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bír már kezdeményezni nálam egy lány? 21/F

Figyelt kérdés

Nem volt még komoly barátnőm soha. Mindig olyanok kezdeményeztek, akik nekem valamiért nem jöttek be. Amikor olyannal találkoztam, aki valóban megfogott és többet szerettem volna, olyankor mindig valami bezavart és vége lett.

Megtalál már végre engem is a szerelem vagy örökre egyedül leszek?

2018. szept. 1. 10:08
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
Rég megkaptad már a választ, csak számodra nem kielégítő.
2018. szept. 2. 19:04
 42/52 anonim ***** válasza:
60%
Sic transit gloria mundi....pasi nyíg hogy nem kezdeményeznek a lányok. Azta....
2018. szept. 16. 20:26
 43/52 A kérdező kommentje:
Simán. Amennyi csaj kezdeményez már manapság, és nem is akármilyenek(!) persze, hogy bánt.
2018. szept. 16. 20:30
 44/52 anonim ***** válasza:
Nem vagy elég jó csávó. Van haverom, akit leszólítanak a csajok az utcán és megadják neki a számukat. Ha te nem ilyen vagy, akkor kénytelen leszel te kezdeményezni, vagy ha az neked büdös, akkor tengődj csak egyedül.
2018. szept. 17. 01:22
 45/52 A kérdező kommentje:
Nem szólítanak le csajok, úgyhogy inkább tengődöm egyedül. Nem fogok magamból bohócot csinálni, sem kiszolgáltatni magam a nőknek.
2018. szept. 17. 08:57
 46/52 anonim ***** válasza:

Kicsit nekem inkább provokatívnak tűnik a kérdés, de mindegy...

A kérdező nem tudja megfogni és nem is tudja összeszedni a golyóit, mert nincsenek is neki. :':D

Félted a kicsit szívedet a csalódástól? :D

Egy értelmes nőd nem lesz soha, ha nem kezdeményezel, esetleg r**bancok. De azok is letojnak akkor ezek szerint.

2018. okt. 8. 12:44
 47/52 anonim ***** válasza:
Szedd össze magad, ilyen hozzá állással az életben nem lesz senkid. Mi az hogy a nő kezdeményezzen? Egy valamit magára adó nő nem fog kezdeményezni. Ne legyél már ennyire életképtelen luzer
2018. okt. 8. 13:01
 48/52 nagybotos ***** válasza:

Szükséges SZÜKSÉGES, AH MEGTANÚLJ VESZÍTENI. hOGY ÁTÉLD A KUDARC ÉLMÉNYÉT. A személyiséges fejlődéséhez ez kell!

Igyekezz kezdeményezni tanúlni. Miért nincs ehhez bátorságod? / a szüleid bátortalanítottak el?

Szeretettel 83F

2018. okt. 8. 13:03
 49/52 anonim ***** válasza:
Senkinek nem kell egy töketlen pali
2018. okt. 8. 13:56
 50/52 A kérdező kommentje:

Ha ők is letojnak akkor kár is volna komolyan vennem az ismerkedést, úgyis csak az elutasítások érnének. Nincs bátorságom mert mint kiderült nem vagyok olyan pasi akiért epekednének a csajok.

Ha valamelyiknek, valamilyen okból kifolyólag mégiscsak én tetszem akkor kezdeményezzen ő, nincs megtiltva. De én nem fogok kopogtatni egyikőjüknél sem.

Ebbe nem tudom mi a lúzerség vagy az életképtelenség.

Simán csak szabad választást adok nekik, én nem nyomulok rá egyikre sem, mivel úgysem örülnek a lányok ha boldog-boldogtalan bepróbálkozik náluk, továbbá nem zárkózom el attól, aki akar az megismerjen (már ha tényleg leszek annyira szimpatikus valakinek).

2018. okt. 8. 14:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!