Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bír már kezdeményezni nálam egy lány? 21/F
Nem volt még komoly barátnőm soha. Mindig olyanok kezdeményeztek, akik nekem valamiért nem jöttek be. Amikor olyannal találkoztam, aki valóban megfogott és többet szerettem volna, olyankor mindig valami bezavart és vége lett.
Megtalál már végre engem is a szerelem vagy örökre egyedül leszek?
Nem utasítottam el senkit aki nem tetszett, ne értsetek félre. Egyszerűen nem vettem róla tudomást és nem akartam vele ismerkedni. A kezdeményezést pedig úgy értettem, hogy hallottam, hogy bejövök neki, és szeretné ha közelednék. Vagy írt nekem, de én nem vittem tovább a beszélgetést, nem írtam neki, és végül annyiba maradt.
Szerintem nem az egoizmus tombol bennem, hanem inkább tartok azoktól, akik tetszenek nekem és mondhatni félek tőlük "elszenvedni" egy esetleges visszautasítást. A kiszemelt nőimhez meg szólni sem mernék. Nem is értem, hogy azok, akikről beszéltem mit láttak bennem mikor nagyon szépek voltak.
Nem érted... Csak olyan lányoknak nem írok vissza, akik nekem nem jönnek be, de ők mégis próbálkoznak így vagy úgy.
Ha olyan írna ismét aki a szívem csücske, annak légy nyugodt, hogy írnék magamtól is utána. Csak tenné meg azt a fránya első lépést. De hát nem lehet mindenkinek tetszeni, ez is igaz.
Mivel csak odáig jutok igen, a külső alapján tetszik meg valaki vagy sem, na meg a viselkedése alapján, amit hallok róla ismerősöktől.
Nem vagyok egyébként, amit meg lehet szerezni azt megszerzem magamnak munka árán, nem várom el, hogy a szüleim megvegyék.
A jogsimat fizették ki teljesen, de az egyetemen is ingyenes helyen vagyok, azért megint csak nem kell fizetni.
Félek valamiért lányokkal ismerkedni, úgy, hogy én szólítsam meg. Ha ő jön oda hozzám akkor nincs gond, elbeszélgetek simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!