Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bír már kezdeményezni nálam egy lány? 21/F
Nem volt még komoly barátnőm soha. Mindig olyanok kezdeményeztek, akik nekem valamiért nem jöttek be. Amikor olyannal találkoztam, aki valóban megfogott és többet szerettem volna, olyankor mindig valami bezavart és vége lett.
Megtalál már végre engem is a szerelem vagy örökre egyedül leszek?
Ha sose teszel azért, hogy legyen valakid, akkor sosem lesz.
Ha te inkább nem írsz rá lányokra, akkor ne lepődj meg.
De miért nem írnak ők?
Akkor ezek szerint most nem tetszem senkinek?
Nem viccelek... Komolyan, értetlenül állok előtte, hogy hogy nem kellek senkinek sem.
Másra ragadnak a nők, pedig nem mondanám őket jobb pasinak egyáltalán.
Nem tudom miért kell azonnal azzal jönni, hogy troll meg ez nem lehet komoly stb.
Szerintem normálisan fogalmaztam, nem is írtam valótlanságokat.
Az, hogy másoknak olyan könnyű a csajozás azt is megértem, csak nem tudom miért kell azt leszólni aki nem sikeres benne meg azonnal támadni, ahelyett, hogy adna valaki valami tanácsot azon kívül, hogy majd ha felnövök, nekem kell kezdeményezni...
Miért kéne nekem?! A lányok is szoktak ugyanúgy napi szinten a srácoknál viszont nálam mostanában ez nem történt meg.
Mégis miért írjak rá minden lányra, miért szólítsak meg minden csajt? Azért, hogy megkapjam, hogy van barátom vagy egyszerűen válaszra se méltatnak kár, szerintem.
Várod a sült galambot. Igazából erről van szó. De ha várod, és nem cselekedsz azért amit szeretnél, ne lepődj meg, hogy "örökre egyedül leszel". Ez az abszurd, nem az hogy gyengébb vagy a csajozásban, a legtöbb ember az.
Nem a problémáddal van a baj, hanem hogy csodálkozol a végeredményen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!