Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha több lánynak is tetszettem már akkor merjek kezdeményezni?
Tudok néhány lányról akiknek bejöttem, köztük volt aki kezdeményezett is (nagyon szép is volt már közöttük) azonban nem jöttem még össze senkivel, és még szűz is vagyok.
20 elmúltam most már nem bírok tovább várni, akarok egy barátnőt, de rettenetesen félek, hogy nem jönnék be annak, akit el tudnék képzelni. Mégpedig azért félek mert eddig, akinek tetszettem azok valamilyen úton-módon léptek, és attól tartok, hogy akik nem közelednek nyíltan azokat nem érdeklem. Most nem tudom, lehet volt olyan is akik nem nyilvánították ki.
"de rettenetesen félek, hogy nem jönnék be annak, akit el tudnék képzelni"
Képzeld el, hogy nem jössz el egy neked tetsző lánynak, aki emiatt lekoptat. Vizualizáld.
ÉS AKKOR MI A LÓFAX VAN? Romlik a forint, felmegy a hús ára, összedől az univerzum? Kérlek. Irracionális dolgokat misztifikálsz túl.
Majd ha ez a gondolat nem tölt el félelemmel, akkor ismerkedj, így semmi értelme.
Megértelek. Az első jót írt. Igazából szerintem ilyen helyzetben mint te, inkább attól fél az ember, hogy a maradék kis összeszedett önbizalmát is lerombolják. ==> //Több lánynak is tetszettem már.//
Szerintem azt kéne tudatosítanod, hogy nem jöhetsz be mindenkinek. Szóval nem azért fognak feltétlenül lekoptatni mert ocsmány (ha tetszettél már valakinek akkor ez valóban kizárható azért valljuk be) vagy. Hanem:
-neki pont más az esete
-pont alakulóban van valakivel valami nála
-bele van zúgva az évfolyamtársába és nem lát senki mást
-a nemi identitása mást kíván :)
-egyáltalán nem akar senkit maga mellé
és még sorolhatnám
Szóval akárhogy is nézel ki bizony kalkuláld előre bele, az elutasítást és annak örülj, ha esetleg pont másképp alakul.
Igen, csak az a baj, hogy ezzel együtt a nyeréstől is megóvod magad. lsd. mostani helyzeted. :)
,,Ha mersz veszíthetsz, ha nem mersz akkor vesztettél"!
A neked tetsző lányok pedig nem nagyon fognak kezdeményezi, mert feltehetőleg, ugyanúgy a visszafogottabb személyiségű lányok jönnek be, mint amilyen te vagy.
"hogy meghagyják a kezdeményezés lehetőségét a pasiknak"
Ez egy eufémisztikus megfogalmazása annak, hogy gyávák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!