Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bír már kezdeményezni nálam egy lány? 21/F
Figyelt kérdés
Nem volt még komoly barátnőm soha. Mindig olyanok kezdeményeztek, akik nekem valamiért nem jöttek be. Amikor olyannal találkoztam, aki valóban megfogott és többet szerettem volna, olyankor mindig valami bezavart és vége lett.
Megtalál már végre engem is a szerelem vagy örökre egyedül leszek?
2018. szept. 1. 10:08
1/52 anonim válasza:
Most mondod, h kezdeményeztek, de nem jöttek be. Akkor azoknál akik bejönnek, miért nem kezdeményezel te?
2/52 anonim válasza:
Mi lenne, ha megfognád a golyóid és te is kezdeményeznél?
4/52 A kérdező kommentje:
Akik tetszettek is ők léptek, én soha nem tettem az ügyért szinte semmit.
Nem tudom miért nem, de én nem akarok kezdeményezni, inkább meghagyom nekik.
Nincs kedvem elviselni a visszautasításokat.
2018. szept. 1. 11:08
5/52 anonim válasza:
Esetleg kezdeményezz te :D
Nem lesz baj belőle, bízz bennem.
6/52 A kérdező kommentje:
Nem halnék bele az biztos, de meglátni ahogy egy csaj fintorogva elfordul... Na azt nehezen venném be.
2018. szept. 1. 11:17
7/52 anonim válasza:
Ja, de te fintoroghatsz a lányra aki neked nem jön be. Logikus, kedves.
8/52 anonim válasza:
Hát, én kedvesem utasítok el mindenkit
9/52 anonim válasza:
Akkor ülhetsz és várhatsz, ahelyett hogy irányítás alá vennéd a dolgokat. Ez így nem férfias.
10/52 anonim válasza:
Bár elméletben egyet értek azzal, hogy a nő ugyanúgy kezdeményezhet, mint a férfi, gyakorlatban mégis azokat a kapcsolatokat látom sikeresnek, ahol a férfi kezdeményez és UDVAROL a nőnek. Úgyhogy szedd össze a golyóidat, és hódítsd meg a kiszemelt nőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!