Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is megalázó?
Értem...
Azért mert vannak homoszexuális férfiak, akik kis mellű nőkkel kompenzálnak, ezért minden férfi, akinek a kis mellű nők tetszik, homoszexuális.
Kikezdhetetlen vaslogika. :D :D :D
Minden bogár rovar, ezért minden rovar is bogár.
Az oroszlánok ragadozók, ezért minden ragadozó oroszlán.
Minden fa növény, ezért minden növény fa.
A nácik németek voltak, ezért minden német náci.
Minden magyar állampolgár ember, ezért az összes ember a földön magyar állampolgár.
A csillagok az űrben vannak, ezért minden, ami az űrben van, az csillag.
:D :D :D :D :D
"Nem a nulla mellekért, amikor csak 2 bimbó van, hanem a kicsi, formás feszes mellekért."
Fogalomzavaraitok vannak. Ez NEM kicsi mell, még csak nem is közepes. Ez kifejezetten nagy mell.
Nyilván valami ilyesmire gondoltál.
EZ a kicsi mell. És ennél még kisebbek is vannak ám. Ja hogy ez már nem nőies...
hat amit az elottem szolo linkelt szamit "nagynak" a kornyezetemben, tehat akinek ekkora van,azt mar nagynak mondjak.
nem egy KISmellu baratnomnek van ehhez hasonlo, max picivel nagyobb.
ennek mar kb pedofil beutese van, mert ezekrol a nokrol az jut eszembe, hogy fejletlenek, nekem 11 evesen volt ekkora mellem. :/
Aki a kismellért, csupasz p.ért van oda, biztos a kislányokat(is ) szereti, azaz pedofil hajlam is van benne.
Normális férfinak az igazi telt keblű, szörös p.ú nők jönnek be.Nem a 8-10 éves kislányok..
#55 drága, nekem sajnos akkora mellem van mint a második kepen amit kiraktal a “fejletlen 11 éves” sajnos nem tehetek róla hogy olyan kicsi
Bőven rossz h lapos vagyok az meg pláne hogy emiatt le is néznek
nem nezlek le. a ferfiak a furcsak, akiknek ez az IDEALJA. van kulonbseg akozott, hogy valakinek nincs problemaja a kismellel, vagy eppen a feneket amugy is jobban szereti es nem erdekli. vagy amikor a ferfi nem szereti, ha a nonek van melle=pedofil hajlam/meleg.
neked nem kell ettol rosszul erezned magad, es attol sem, ha a parod a kozepesmeretu melleket preferalja, nem a melledert fognak szeretni remelhetoleg, hanem azert, aki vagy. en sem fogok ugy kinezni, mint a baratom idealja (darazsderek, E-s mellek, kim kardashian segg), es te sem. nincs ebben semmi lenezes, de nem kell eljatsszani, hogy a ferfiaknak a lapos fenek vagy a kismell jon be, mert ez csak hazugsag, vagy valami a ferfi fejeben van elcseszve.
Nekem is kicsi a cicim. Szeretem nagyon :)
A barátom, mikor meglátta öket, hát totál oda volt :)
Nem győzte csodálni es mondogatni, hogy gyonyoru.
Az enyem pici meretu pici mellbimboval^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!