Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is nehezen megy?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Azért írok, mert elég nehezen megy a párkeresés sajnos. Hiába próbálkozok élőben, neten, semmi. Pedig pofázni tudok, normálisan öltözködök, de semmi. Akárhányszor valakivel próbálnék komolyabban ismerkedni nem lesz belőle semmi. Sokszor még randi se. Pedig minden szabadidőm már beleölöm de így se. Más is így van vele? Vagy csak én vagyok béna? 22/F
2018. jún. 3. 17:59
1/5 anonim válasza:
A párkeresés millió tényezőn alapuló dolog, 3 soros kérdésből sajnos nehéz leszűrni, hogy melyikkel lehet a probléma.
2/5 anonim válasza:
Igen, de én már nem is látok reményt rá. Neked még van három éved.
3/5 anonim válasza:
22évessen hova írod le magad?Az élet még tartogat meglepetéseket bőven...és ha csak 0,0000000000000000001%esélyed is van...akkor is van még időd bőven arra h egyszer csak bejön.Persze tenni is kell érte és nem csak siránkozni.amúgy nekem ezek a randis dolgokból sosem lett barátnő...Viszont a spontán kocsmában elkezdtem inni meg dumcsizni egy csajjal úgy mindig tartós kapcsolat lett.A lényeg h egyátalán ne készülj rá ne gondolkodj menj beszélgess igyatok beszélgettek isztok a többit megoldja az alkohol meg a természet :D oo fontos olyan csajokhoz menj oda akikből kinézed h józanul is szóba állnak veled :D Ez nálam müködött lehet neked egy könyvtáras vagy kvézós vagy meló helyes dolog müködne...ha meg kezdesz ki égni hagy a francba egy kicsit...30f és kéri a zöld mancsot :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket. Az ivászattal az a gond, hogy a munkámból adódóan nem igazán tehetem meg. Így ez nekem nem fog sikerülni sajna. :(
2018. jún. 3. 18:26
5/5 anonim válasza:
Én tegnap teljesen totálon odamentem két lányhoz egy fesztiválon és köszönés nélkül megkérdeztem, hogy "ti mit kerestek itt?" :D Úgyhogy nem vagy egyedül. Fogd fel lazábban a dolgot, add önmagad és építsd fel az önbizalmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!