Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másnak is nehezen jön össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is nehezen jön össze szakítás után egy újabb kapcsolat?

Figyelt kérdés
Májusban szakítottam a barátnőmmel. Azóta egyszerűen semmi nem jön össze. Vagy "foglalt" a nő, vagy nem kellek neki. Másnak mennyi idő volt mire új kapcsolatot tudott kialakítani?
2017. dec. 25. 10:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen, férfiként nehéz. Nőként, ahogy az ismerőseimet nézem, nem.
2017. dec. 25. 10:30
 2/12 anonim ***** válasza:
52%
Nem kell erőltetni. Nem halsz bele, ha pár hónapig nincs senkid.
2017. dec. 25. 10:56
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

"Nem kell erőltetni. Nem halsz bele, ha pár hónapig nincs senkid."

Elolvastad a rengeteg hozzászólást, ami arról szól, hogy a férfi dolga a kezdeményezés? Hogy ha nem szólít le a férfi, akkor gyáva, olyan meg nem kell?

Tudod, a nők megtehetik, hogy nem erőltetik, de ha egy férfi nem erőlteti, akkor örökre egyedül marad.

Abban egyetértek, hogy az előző kapcsolatot jó lezárni, nem kell rögtön fejest ugrani az újba, de egy férfinél nem működik a hátradőlök és várom a sült galambot taktika, ha nem hajtja, próbálja, erőlteti, akkor örökre egyedül marad (tapasztalatból mondom)

2017. dec. 25. 11:11
 4/12 anonim ***** válasza:
51%

Nőként sem egyszerű. A több éves kapcsolatomnak tavaly év elején lett vége, de azóta egy 5 hónapos kapcsolat volt. Ami egy tragédia volt minden szempontból...

Most kezdem feladni. 🙂

28N

2017. dec. 25. 11:35
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

:)

4: mit kezdesz feladni? 1.5 év alatt volt egy 5 hónapos kapcsolatod, amit mondjuk elszúrtatok, de akkor is.

Én például egy 5+ éves kapcsolat után 2 éve vagyok egyedül, és még nem adom fel.

F

2017. dec. 25. 11:44
 6/12 anonim ***** válasza:

Tudom. Persze igazad van. De nem egyszerű.

2017. dec. 25. 12:01
 7/12 anonim ***** válasza:

Senki nem mondta, hogy egyszerű, ha nem csak arra vágysz, hogy valaki legyen melletted, hanem egy normális párra.

De 28 évesen még annyira fiatal vagy a feladáshoz (bármennyire is nem könnyű), én például lassan elfelejthetem a nősülést, a gyereket, de mégis... Feladni? Az annyira könnyű lenne.

2017. dec. 25. 12:04
 8/12 anonim ***** válasza:
Fél nap.
2017. dec. 25. 12:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem anno elég hamar ment, de hiba volt beleugrani egy komolyba megint így visszagondolva.
2017. dec. 25. 14:28
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, volt egy 3,5 éves kapcsolatom 19-23 éves korom közt, majd legközelebb 27 évesen lett párom. 4 évig voltam egyedül. A minőségi kapcsolat nem jön könnyen, nekem ez a tapasztalatom.

28/N

2017. dec. 25. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!