Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen rossz lány?
Talán mert még nem találtad meg a hozzád illő partnert.
Fiatal vagy még persze, hogy változhat.
Dettó így vagyok :) Bár nálam nem is pár hét ismerkedésről van szó, hanem pár napról :D Van ez így, ha jön egy olyan srác, én biztos vagyok benne, hogy nála meg fogok maradni és meg fog annyira ragadni, hogy ne unjak rá. Nem hinném, hogy ettől rossz vagy, a saját érzéseidet kell követned, hogy kivel jössz össze, kivel nem. Az sokkal rosszabb lenne, ha emiatt belekényszerítenéd magad egy olyan kapcsolatba, amit utána pár hét múlva már bánsz.
22N
Az egész megközelítés téves
Fogjuk már fel könyörgöm, hogy nem kell ásó kapa nagyharang kapcsolaton görcsölve agyalni, akkor, amikor az élet-lelkiállapot-vágy-tudatalattibiológia teljesen másfelé viszi az embert.
Hagyjad így ahogy vagy és élvezd az élveznivalót agyalás nélkül. Felejtsd el a társadalmi elvárást és a mások véleményével küzdést.
Neked így jó amit teszel, élvezd. Ha sokat agyalsz és küzdesz ellene belül, megkeseríted a hétköznapjaidat, nem tudsz aludni stb stb.
De ez már nagyon komplikált biológiai összefüggések sora, ezt most hagyjuk.
Ne aggódj ez természetes.
Én 30 éves koromig kerestem az igazit, aztán összeházasodtam. Ennek már közel 20 éve.
Tudtam, hogy nála is lenne jobb, de számukra meg én nem lettem volna megfelelő.
Nem akarom egyedül leélni az életem, így meg kell alkudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!