Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mennyi idő telt el szakítás és új kapcsolat között?
Legutóbb 4 év volt, de én boldog vagyok egyedül és nem kerestem párkapcsolatot, sok embert ismerek meg alapból, úgy voltam vele, hogy ha találkozom valaki olyannal, akivel minden fontos működik, akkor szuper, ha nem, akkor is szuper. Végül találkoztam, mára házasok vagyunk.
viszont szerintem ha tényleg csak az bánt, hogy hogyan lett vége, nem pedig az, hogy vége lett, akkor semmi akadálya, hogy randizz.
NEM! Ne kezdj úgy, hogy ott a régi nyoma. Vagy próbálj nem kivetítgetni dolgokat belőle, ha már belementél, annál rosszabb nincs, mikor a másik a régi sérelmei miatt veled bizalmatlankodik, téged gyanúsítgat, benned nem tud hinni, és érzed, hogy te már csak valaki után vagy, aki őt így vagy úgy összetörte, és még nem is épült fel teljesen.
Nekem úgy túltenni magam, hogy ne hiányozzon, egy év volt, úgy, hogy ne legyenek bennem rossz érzések, 2 és fél. Mi sem váltunk épp el szépen, konkrétan elkezdett ignorálni, aztán azzal küldött el, hogy fogjam már fel, hogy nem engem akar az utolsó nőnek az életében, és hiába csinálok bármit, ő mást akar, nem konkrét embert, csak valami mást, mint én, mert ezt megszokta. Most mi a fszomat lehet erre mondani? Főleg telefonon... Utána meg még egy ideig hallottam a közös baráti körön keresztül, hogy mennyire váltogatja most a nőket és milyen jól elvan..
1 év. De korábban is lehetett volna,akkor már javában ismerkedtem,csakbakkor alakult úgy.
Ha biztos nem érzel már semmit iránta,akkor simán. Leginkább az új emlèkek fogják feledtetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!