Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is nehezen ment az osszecsiszolodas? Félek elmérgesedik a helyzet.
mikor mi összeköltöztünk voltak piti problémák,de inkább csak el kellett fogadni a másik szokásait.pl. én reggel szeretek zuhanyozni ő este de ezen túlléptem és én is átálltam estére. Ha pedig égve hagyja a lámpát a másik rászólok ha épp ott jár vagy lekapcsolom és kész ebből nálunk nem szokás ügyet csinálni.
Tiszteletben tartjuk a másikat és ha van is nézeteltérés kulturáltan megbeszéljük és úgy lépünk tovább. Nem mondom hogy az együtt élés alatt nincs vita,de ilyen piti dolgokon nem szoktunk veszekedni:S
Nálunk nagyon zökkenőmentes volt, nem zsákba macska . Mi 5 év után költöztünk össze és baromira bejött. Mi ilyenekért nem szólunk hogy ki hányszor zuhanyozik, hanem általában együtt csináljuk. Egyikünk fürdik a másik zuhanyzik, vagy együtt fürdünk a kádban. Ha ti is ezt csinálnátok akkor nem lenne belőle gond.
A lámpáért én is haragszom, náluk divat volt a pazarlás. pl mindig minden villanyt égettek, én csak annyit mondtam neki hogy már nem otthon vagy mi fizetjük a villanyszámlát, illetve minden fürdés 1 törölköző. Megtörölközött és dobta le. Miután többször szóltam, és nem használt, egyszer amikor csak ő fürdött nem vitt tiszta törcsit én szemét meg nem vittem neki újat, törölközhetett a büdös ledobottba. na azóta nincs ilyen gond.
Ez jó ha felismerted hogy piti dolgokon veszekedtek, mikor indulna a vita akkor mond hogy te ilyen hülyeségeken nem akarsz vitázni. Ha meg te kezdenéd akkor gondolj arra nem éri meg.
Csak nem hülyeség az a mondás, hogy lakva ismerszik meg az ember.
Nálunk nem volt semmi probléma. Az előző párommal sem volt probléma az együttélés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!