Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Másnak is nehezen ment az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is nehezen ment az osszecsiszolodas? Félek elmérgesedik a helyzet.

Figyelt kérdés
3 hńapja koltoztunk ossze, de néha úgy érzem a kapcsolatunk romokban hever, sokat veszekszunk piti dolgok miatt, ki mikor hagyta égva a lámpát, ki hányszor zuhnyozik. Annyira jó volt minden amíg ossze nem kotoztunk már 6 és fél éve vagyunk egyutt, szeretem ot, de ezek a viták teljesen megmérgezik a kapcsolatunkat. Mit tehetnék? Meddig fog ez tartani?
2013. nov. 21. 13:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
74%
Ja, amúgy a lámpa felkapcsolás mikor valaki alszik, nettó bunkóság!!! Szerintem ezért mindenki nulláról kapcsol öl fokozatba. Sőt én még egyszer azért is jól lecsesztem a párom, mert reggel korán ment el, és a folyosón felkapcsolta, de az ajtót nem csukta be. Persze megsértődött, én meg elnézést kértem, hogy túlreagáltam, és azóta szépen becsukja a szobaajtót mielőtt kint lápát gyújtana. Persze ehhez két ember kell, és ez az amiben fent említett exem sosem volt partner, de az egyik félnek lenni, aki mindig kussol és űr, nem jó. a folytonos vita sem jó. Szóval vagy leültök és tételesen kompromisszumot köttök minden ilyen dologban, vagy nem lesz vége. Ilyen kompromisszum pl egy gyenge zseblámpa, de világíthat akár telóval is, nem arról van szó, hogy be kell botorkálnia sötétben, csak, hogy ne süsse ki az alvó szemét a 100w-os izzóval, ha lehet...
2013. nov. 21. 17:03
 22/24 anonim ***** válasza:

Nálunk szerencsére jól mentek/mennek a dolgok. Boldogok vagyunk, hogy végre sikerült összeköltözni és a saját életünket éljük.

Volt 1-2 dolog amit összeköltözés előtt tisztáztunk, hogy mi az ami nem lesz ha összeköltözünk.

Páromnak előtte szokása volt, hogy addig zuhanyzott amíg ki nem engedte az egész meleg vizet. Na akkor mondtam neki, hogy nálunk nem lesz ilyen, mivel mi fizetjük majd a számlát és nem egyedül él.

A másik meg, hogy képes volt össze-vissza ledobni a ruháit, na most már a fürdőbe öltözik át és rögtön dobja is a szennyesbe.

2013. nov. 21. 17:53
 23/24 anonim ***** válasza:

Nálunk semmi probléma nem volt, összeillünk.

A korábbi kapcsolataimban, ahol együtt éltünk és a mindennapi dolgainkkal is gondok voltak, ott mindig éreztem, hogy ez így nem az igazi. Szerintem nálatok is ez lehet. Ha két ember szereti egymást, passzolnak, akkor nincsenek ilyen piti problémák. Ha igen, ott baj van a kapcsolattal.

2013. nov. 21. 23:10
 24/24 anonim ***** válasza:

Két exemmel éltem együtt, mindkettejükkel ilyen szintű problémák voltak.

Most a párommal semmi.

Én szeretek esténként sokáig zuhanyozni, pancsolni, ő szólt hogy sok lesz a számla. Mondtam hogy tudom, de dolgozó emberként szerintem megengedhetem magamnak, mert jobban érzem magam tőle. Ő azt mondta, oké, végül is tényleg nem ezen a párezer forinton fogunk tönkremenni.

Ő minden este édességet eszik. Engem eleinte kiborított, mert hízékony típus vagyok és nehéz megállni, hogy ne kajáljak be én is nagyon belőle. Megpróbáltam leszoktatni, de azt mondta, neki ez fontos, olyasmi, mint nekem a pancsolás. Úgyhogy azóta minden nap hazafelé hozok neki valami nassolnivalót, mert látom hogy tényleg örül neki. És fejlesztem az önuralmam, hogy én ne egyek belőle.

Millió egyéb kis dolog van, amin lehetne vitázni. De a legtöbbet meg lehet oldani, csak némi intelligencia, türelem és tolerancia kell hozzá. Ma reggel ő is felébresztett, mert felkapcsolta a villanyt és nyitva hagyta az ajtót, úgyhogy a neon pont a szemembe sütött. Felébredtem, konstatáltam hogy mi a helyzet, és csak annyit mondtam, hogy "szívem, légy szíves csukd be az ajtót". Ő benézett, annyit mondott, hogy bocsi, dobott egy puszit és becsukta az ajtót. A probléma megoldódott, vitatkozni meg felesleges.

Nekem egyébként az ilyen problémákról mindig az jut eszembe, hogy az adott pár nem igazán tekint egységként, igazán párként egymásra. Mert ha így lenne, akkor olyan mindegy lenne, ki hagyta égve a lámpát, lekapcsolom. Még egyébként az is lehet, hogy én voltam.

2013. nov. 21. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!