Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is megalázó?
@30: valószínűleg eltérő körökben mozgunk.
35+ magasan kvalifikált férfiak között dolgozom, a szilikon nagyon nem menő (a nevetség tárgya jobb szó), a sportos csajok számítanak etalonnak, bármilyen melluk vab
Azok a férfiak állítják, hogy a kis melleket szeretik, akiknek a nagyon vékony nők tetszenek, mert az olyanoknak elég ritkán van nagy mellük természetes módon.
De most őszintén, melyik férfi választana egy 50 kilós E-s szilikonmellű nővel szemben egy 50 kilós B-s természetes mellűt?
Ez ilyen kompromisszumféle, van akinek inkább vékony nő kell, ő tolerálni fogja a kis melleket, de szeretni semmiképp. Aki pedig összejön egy ducibb, nagymellű nővel, annak a súlyfelesleget kell tolerálni. Az ideál a vékony nagymellű, amiből sajnos kevés van, így nem fog minden férfinek jutni.
Neki valószínűleg nem szilikon, így lóg is rendesen. Ideális a feszes szilikon lenne, de igen, ennek ellenére is úgy gondolom, hogy őt választanák egy kisebb mellű helyett. Szexualitás kategóriában minden 2. kérdés arról szól, hogy szerelmesek belé és hol vannak az ilyen testű lányok...
Na, melyik a jobb? Pedig az eredeti még egy egész jó formájú, normális kicsi mell. Linkelhettem volna olyat is, ami tényleg extra csúnya és lapos. De még arra is nagy összeget tennék, hogy a férfiak 99%-ának az "utána" állapot a vonzóbb, pedig hangsúlyozom, hogy ez egy normálisan kinéző kis mell. Ha mutatsz valakit, akinek az első kép jön be és nem homoszexuális, akkor előre gratulálok.
34: Akik a hol van ilyen nő kérdéseket írjak ki, azok jellemzően ugyanazok akik azért sírnak, hogy még mondig szűzek.
Férfi vagyok, olyan szakmám van, ami elég ferfi centrikus, hidd el, a pici vékony csajok kelnek el először.
A szilikon félgömbök meg csak viccnek jók.
Btw, lehet, hogy csak én vagyok rossz helyen, és mit tudom én a gyárban a szalag mellett tényleg ez a menő nőtipus, akkor elnézést, én irodában dolgozom, a konditeremben látom, hogy ki a népszerű, és nem a szalag mellett, meg a kocsmában szerzem a tapasztalatokat, így lehet tévedek.
Nem tudom, miért kell kiemelni, hogy irodában dolgozol. Egyetemista vagyok, több egyetemista és egyetemet végzett ismerősöm és férfi családtagom van, ahogy persze szakmunkásokból is akad pár.
A kőműves ugyanúgy a plasztik nőkre csorgatja a nyálát, mint a fizikus, a mérnök vagy a bölcsészhallgató...
Pont ezt mondom, hogy egy rakás fizikus - mérnök típusú ember között nem nagyon akad egy sem, aki a szilikonra szavaz.
De részemről kiszálltam a vitából, annyit tudok csak mondani, hogy valami nagyon el van rontva a fejekben, vagy nagyon rossz körben mozogtok, ha azt gondoljátok, hogy ez a férfi többség ízlése.
kedves 74%-os irodista. nekem csak olyan ismeroseim es barataim vannak, akik irodaban dolgoznak, tanult emberek. egyik ilyen baratnom, aki mernoki cegnel dolgozik, pont meselte, hogy ott is van egy ilyen "jono", aki ha elmegy a konferencia terem elott (uvegfalas), akkor minden ferfi feje utana fordul. a holgy hogyan is nez ki? hat fitneszes testu, viszonylag vekony E-s szilikon mellekkel.
aki azt mondja, hogy neki a kismell az idealja (mellbimbo es 1-2 cm reteg haj), az pedig latens meleg szimplan, mert a sportos csavoknak nagyobb melluk van ennel. ezzel nem azt mondom, hogy problema van a kis mellel vagy, hogy egy ertelmes ferfi ez alapjan valaszt, de azert egy hetero ferfi kozepmeretu mellet preferal es nem kicsit.
Edzél a popsidra, legyen az izmoktól szép kerek formás segged! Akkor senkit nem fog érdekelni a melled 🙂
A cickóidról nem tehetsz, de a hátsódról már igen... 😃
A legtöbb pasi inkább fenékpárti. Csak kifogás, ürügy amit a melleidre mondanak, igazándiból azbösszkép nem jö ilyenkor.
“aki azt mondja, hogy neki a kismell az idealja (mellbimbo es 1-2 cm reteg haj), az pedig latens meleg szimplan”
Összefoglalom.
Akinek a nagy mell tetszik, az megalázza a kusmellü nőket
Akinek a kis mell tetszik az meleg.
Akkor valójában mist a férfiak alázzák a kis mellű nőket, vagy a tőbbi nő?
Haja, a GYK-s nők mindig a vas logikájukról voltak híresek, azt hiszem kérdező ebből világosan látszik, megalázni nem a férfiak aláznak, hanem a nőtársaid.
mivel ez csak kamu, amit olyan ferfiak nyomnak, akik eszrevettek, hogy mivel a nagymellu nokre tobb a kereslet, konnyebben szereznek kismellut. nincs olyan hetero ferfi, aki kifejezetten azt szeretne, hogy a non minel kevesebb noies jel legyen. ugyanezt lehet mondani azokrol, akik az anorexiasan vekonyokat szeretik; semmi fenek, mell, comb es lehetoleg minel keskenyebb csipo.
te nem vetted azt eszre, hogy en eppen azt irtam, hogy nincs baj a kismellel, de aki azt idealizalja, hogy egy non csupan mellbimbo legyen, semmi mas, az valoszinuleg a ferfiakhoz jobban vonzodik, csak nehez ezt beismernie. egy normalis ferfi, ha szereti a baratnojet, elfogadja, es ertekeli es ez igy helyes. de akinek ez az idealja, az kicsit furcsa. erted? a nok 95%a nem ugy nez ki, mint a vekony szilikonmellu szilikonseggu "alomnok". so what? ha ferfiak csak ilyenekkel lennenek hajlandoak osszejonni, akkor kipusztulna az emberiseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!