Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is megalázó?
nagy mell kizárva..
mindent hosszú távon gondolok át és a nagy mellekről elég elrettentő dolgok ugranak be..
a kicsi az esztétikus marad, nekem meg 60 évesen jó lehet még kedvcsinálónak..mikor más már csak marakodni jár haza azasszonyhoz..
ne dünnyögj ezen, élj és virulj
Ez a férfiak nagy mell mániája csak a nők fejében él.
A legtöbb férfi nem a mellméret alapján választ nőt, amint nem 1 estéről van szó (egy esténél sem, mert akkor meg az alapján, hogy ki teszi szét)
Én még nem találkoztam olyan férfival, akinek ne tetszett volna egy vékony kis mellű nő.
Lehet, hogy nem a zsánere, de attól még ismerkedne vele.
Azoknak a nőknek a többsége, akik a kis mellük miatt nem tetszenek a férfiaknak, valójában nem önmagában a kis mellük miatt nem tetszenek, hanem azért mert aránytalanok és/vagy formátlanok.
Pl. el vannak hízva és nagy a hasuk (oldalról nézve előrébb van a hasuk, mint a mellük) vagy vastag a combjuk és nagy a fenekük.
A párom 40, de olyan melle van mint egy serülőnek, picike feszes, kerek, formás. IMÁDOM Nagyon be tudok gerjedni tőle.
Volt H kosaras csajom, hát nem dotam tőle egy hátast. Inkább nyúg volt neki a nagy mell mint élvezet.
Mert az emberek bevesznek mindenféle h×et, és kész ténynek állítják be.
Nem zavarna, hogy milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!