Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is megalázó?

Figyelt kérdés
Akárhányszor próbálok ismerkedni, mindig előjön a tény, hogy a férfiak nagymellű nőt idealizálnak. Sajnos engem nem áldott meg a természet dús keblekkel.

2018. aug. 29. 23:06
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
9%
Semmi baj nincs a kis mellekkel, azzal van a baj, hogy sokszor a kis mellű nők szégyenlősek és nagy isten leimádkozni róluk a melltartót. Engem teljesen hidegen hagy a mellméret, az a lényeg,hogy kényeztethessem őket. Amit pedig hallani látni a médiában, meg itt-ott, annak nem kell feltétlen bedőlni.
2018. aug. 29. 23:43
 12/65 anonim ***** válasza:
16%

nagy mell kizárva..

mindent hosszú távon gondolok át és a nagy mellekről elég elrettentő dolgok ugranak be..

a kicsi az esztétikus marad, nekem meg 60 évesen jó lehet még kedvcsinálónak..mikor más már csak marakodni jár haza azasszonyhoz..

ne dünnyögj ezen, élj és virulj

2018. aug. 29. 23:48
 13/65 anonim ***** válasza:
27%
Én csak a kis cicit szeretem.
2018. aug. 29. 23:51
 14/65 anonim ***** válasza:
56%

Ez a férfiak nagy mell mániája csak a nők fejében él.

A legtöbb férfi nem a mellméret alapján választ nőt, amint nem 1 estéről van szó (egy esténél sem, mert akkor meg az alapján, hogy ki teszi szét)

2018. aug. 29. 23:53
 15/65 anonim ***** válasza:
39%

Én még nem találkoztam olyan férfival, akinek ne tetszett volna egy vékony kis mellű nő.

Lehet, hogy nem a zsánere, de attól még ismerkedne vele.

Azoknak a nőknek a többsége, akik a kis mellük miatt nem tetszenek a férfiaknak, valójában nem önmagában a kis mellük miatt nem tetszenek, hanem azért mert aránytalanok és/vagy formátlanok.

Pl. el vannak hízva és nagy a hasuk (oldalról nézve előrébb van a hasuk, mint a mellük) vagy vastag a combjuk és nagy a fenekük.

2018. aug. 30. 00:10
 16/65 anonim ***** válasza:
65%
Sz'tem csak a plasztikai sebészeknek jó ez az egész nagymell-mánia.
2018. aug. 30. 00:19
 17/65 anonim ***** válasza:
56%
és alássan' jelentem, elég kritikus ízlésű férfi vagyok+ nem ismerkedem, ergo nem azt írtam amit "kell"
2018. aug. 30. 00:22
 18/65 anonim ***** válasza:
56%

A párom 40, de olyan melle van mint egy serülőnek, picike feszes, kerek, formás. IMÁDOM Nagyon be tudok gerjedni tőle.

Volt H kosaras csajom, hát nem dotam tőle egy hátast. Inkább nyúg volt neki a nagy mell mint élvezet.

2018. aug. 30. 00:37
 19/65 anonim ***** válasza:
25%
Fiatalként én is azt gondoltam,hogy a pasiknak nagyon fontos a mellméret! De inkább az összhang számít,ha csinos a lány,lehet kis melle is.
2018. aug. 30. 07:04
 20/65 anonim ***** válasza:
25%

Mert az emberek bevesznek mindenféle h×et, és kész ténynek állítják be.

Nem zavarna, hogy milyen.

2018. aug. 30. 07:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!