Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másnak is vette már el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is vette már el a kedvét egy újabb kapcsolattól az amit itt, a gyakorin olvasott?

Figyelt kérdés
Borzasztóan lelombozó kérdések és válaszok vannak. Lehet én vagyok a túl érzékeny, de nem is igazán vágyok már új kapcsolatra. Megcsalás, másra gondolás szex közben, anyagiaskodás stb.... Ennyire ösztönlények lennénk?
2018. júl. 17. 23:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Szomoru, ha te ebbol az oldalbol indulsz ki.
2018. júl. 17. 23:14
 2/16 anonim ***** válasza:
55%
Nem. CSak sokan megalkusznak és a jobb hiján vkivel vannak,ide az ir akinek gondja van,ebből nem lehet levonni semmit.
2018. júl. 17. 23:14
 3/16 anonim ***** válasza:
61%

Nekem volt, hogy azért nem jöttem egy ideig, mert éreztem, hogy lehúz

De a gyk nem minden ember, van egy szűk réteg, akik ezzel élik ki magukat, hogy ide kommentelnek és akár valaki olyan lelkébe taposnak bele, akinek támogatásra lenne szüksége.

Egy arc nélküli helyen könnyű előadni a mindentudót es osztani az észt, szidni az embereket és nagy szavakat használni.

És igen,léteznek ilyen rossz emberek is, de léteznek jók is, akik normálisak és azért szeretnek, aki vagy.

2018. júl. 17. 23:18
 4/16 anonim ***** válasza:
60%

Cirka 10 éve járok vissza a GYK-ra és nagyjából mindig ilyen volt a Szerelem és szex témaköre (régen minden egyben volt). Ha erre alapozunk, akkor ma már nem is nagyon látnál párokat az utcán.

Mindettől függetlenül igen, ennyire ösztönlények vagyunk. Lehetnénk sokkal racionálisabbak is, hisz fenemód büszkék vagyunk, hogy öntudattal és ésszel, a világ formálásának képességével rendelkezünk, miközben a biológiai létünk gyakorlatilag az életünk minden percét alapvetően meghatározza. Nem vagyunk tökéletesek és ettől vagyunk emberek.

2018. júl. 17. 23:23
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok álszent, de azért eléggé gusztustalan ami itt folyik. Pl. én is gondoltam másra párom mellett, sőt nem zárkóztam el mástól és ott is hagyhattam volna őt másik nőért, de nem hagytam mert őt szerettem és akkor miért is szeressek mást, még ha a másik jobbnak is tűnt... Ezért cserébe kaptam azt, hogy megcsalt, amit 2 év múlva vallott be, annak ellenére hogy tudtam róla és kérdeztem a dologról, majd 7 év után elhagyott egy másik fasziért. :D Szóval nem csak a gyakori veszi el a kedvem, hanem a valós élet is, amit a gyakori csak megerősít....
2018. júl. 17. 23:46
 6/16 anonim ***** válasza:
0%

Nézd, ha abból indulok ki, hogy névtelen fórum lévén itt van esélyed az átlagember sötét oldalát, legtitkosabb gondolatait is megismerni, akkor valóban elmehet a kedved a párkapcsolatoktól. De valóban nem szabad elfelejteni, hogy azok lógnak itt, akiknek problémája van. Én is mindig a zűrös korszakaimban ragadtam itt.

Az én képzeletvilágomban a férfiak csapodár népség, akik 2 hét szexmentességet sem bírnak elviselni, így mérget vettem volna rá, akár az itteni hozzászólások alapján, akár csak mert én is így gondolkozom a férfiakról, hogy 3 év szexmentesség után garantáltan megcsalt már a párom. Úgyhogy én is majdnem megtettem. No és akkor jött a meglepetés, tádám, kiderült hogy ő nem. És felajánlottam neki a nyitott házasság intézményét és teljes képtelenségnek érezte, hogy más nőhöz járjon, amíg én vagyok a felesége. Teljesen normális férjem van, akit jobb korszakomban irtó jó pasinak tartok, szóval mindez nem azért van, mert a kutyának se kéne.

Úgyhogy van ilyen is. Ezért nem szabad lemondani egy új kapcsolatról.

2018. júl. 17. 23:48
 7/16 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenkinek van problémája. Ha azt nézem, hogy a nem gyakoris ismerőseim, vajon milyen kérdéseket, válaszokat adnának és tennének fel, akkor is hasonló lenne az arány. Talán túl erkölcsös vagyok erre a világra... :D
2018. júl. 17. 23:56
 8/16 A kérdező kommentje:
Egyébként tiszteletem, hogy 3 év szexmentességet megcsalás nélkül kibírtál. Más kérdés, hogy ez így mennyire jó nektek....
2018. júl. 17. 23:57
 9/16 anonim ***** válasza:
79%

Nem. Részben azért, mert nem vagyok ennyire befolyásolható, hogy néhány ember, akiket nem is ismerek és talán nem is mindig valóságos a kérdés, amiket feltesznek, elvegye a kedvem a randizástól meg a párkapcsolatoktól.

Részben meg, mert nem minden párkapcsolatban vannak ilyen problémák vagy ennyi probléma, mint amennyi itt van. Ide azok tesznek fel kérdéseket, akiknek gondjaik vannak. Nyilván egyik kapcsolat sem tökéletes, ennyire irreális elvárásai senkinek se legyenek, mert gondok mindenhol vannak meg lesznek is, de szerintem nem erre az oldalra kéne alapozni, mert vannak jól működő boldog párkapcsolatok is.

2018. júl. 18. 00:10
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, miből szűrted le, hogy a nője élősködő volt. Engem is ro...hadtul bánt, hogy 10 év alatt egyetlen egyszer nem voltunk az Ő pénzéből étteremben. Ez azt jelenti, hogy élősködök és ha majd lesz olyan nője, akit visz, akkor ne essen nekem rosszul? Vagy azt jelenti, hogy amikor étteremben voltunk, legtöbbször én fizettem vagy én erőltettem, hogy menjünk már és fizettük közösen.
2018. júl. 18. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!