Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vet vissza titeket nőket egy kapcsolattól, hogy ha egy 25 éves (jelen esetben én) férfinak még nincsen jogosítványa?
31 vagyok, és nincs jogsim!
Ja várj, nőm se! :D
Nem is lesz, mert nem szeretek autót vezetni! A motor meg nemsoká kész, de az meg úgyis inkább magányos dolog.
Annyiban, hogy ha ilyen kérdéseket tesz fel, látszólag őt aggasztja és ez bizony ki fog hatni a kapcsolatunkra.
A jogsi tényét, meg a kocsiét őszintén leszarom. A belvárosban élek, randizni sem megyek sokkal messzebbre, nyaralni meg vonattal és repülővel szoktam menni, nincs relevanciája a kocsinak, amíg nem kell 2 gyereket fuvarozni.
Az viszont szánalmas, mikor egy felnőtt férfi nem képes belátni magától, hogy ez mennyire nem fontos és mennyire szánalmas már mindig ezt a kocsi-témát előhúzni. Arról nem is beszélve, hogy ha van is olyan, akinek ez önmagában kizáró ok, ki az a hülye, elmebeteg nyomorék állat barom, aki meg akar felelni egy ilyen nősténynek és szarul érzi magát, mert nem kell neki?
Röhej ez a kérdés.
Egy 25 éves felnőtt férfinek legyen már magához való esze és ne fújja fel ezt a szánalmas témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!