Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másnak is vette már el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is vette már el a kedvét egy újabb kapcsolattól az amit itt, a gyakorin olvasott?

Figyelt kérdés
Borzasztóan lelombozó kérdések és válaszok vannak. Lehet én vagyok a túl érzékeny, de nem is igazán vágyok már új kapcsolatra. Megcsalás, másra gondolás szex közben, anyagiaskodás stb.... Ennyire ösztönlények lennénk?
2018. júl. 17. 23:09
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Te akartál étterembe menni, vagy ő? Ha te, akkor miért is gond neked az, hogy te fizettél? Ha pedig esetleg mással ment, akkor az miért is gond neked? Semmi közöd hozzá. Vele van kedve, veled nem volt. Ennyi. Puszi!
2018. júl. 18. 00:44
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A hozzászólásaid miatt remélem h tényleg elment a kedved a párkapcsolatoktol,nem valo neked. Szegény párod se ok nélkül lépett le mással,vszinu onnan kapott szeretet törödést.
2018. júl. 18. 01:05
 13/16 anonim ***** válasza:

Kérdezõ, nincs életed? Ennek az oldalnak a felhasználói jelentik számodra a világot?

Ja, amúgy hadd ne mondjam azt is, hogy ezen az oldalon sem beszél mindenki ilyenekrõl...tehát nem a gyakori tehet arról, hogy pont a legrosszabb hozzászolások szúrják a szemed, míg a pozitívabb kommentek elkerülik már a figyelmed.

2018. júl. 18. 06:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Nézd a "gyik" világa attól, hogy így részese vagyok, nem az én világom, nekem az én világom a fontos, az én gondolataim az én tapasztalatom, emiatt úgy gondolom , hogy " ez" sosem tudná elvenni a kedvemet egy új kapcsolattól.
2018. júl. 18. 09:10
 15/16 A kérdező kommentje:

12: Te már csak ismersz, ugye. Két mondatból nagy bölcsesség ilyet írni.

13: Látom a pozitív dolgokat is, csak abból szerintem sokkal kevesebb van. Mondjuk lehet rossz kategóriákat nézek.

2018. júl. 18. 18:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés és a kommentjeid biztosan elveszik...
2018. júl. 18. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!