Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 17-22 éves lányok mit várnak egy kapcsolattól?

Figyelt kérdés

Mi az amire mindenképpen szükségük van?

Normális válaszokat várok (szakdolgozati téma)

23/F

2017. jan. 6. 10:27
 1/9 anonim ***** válasza:
16%
ezt neked tudnod kéne ennyi időssen.sok pénzt és kemény nagy farkat,modell külsőt.
2017. jan. 6. 10:33
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Csinálj egy kérdőívet, többre mész vele. Ide úgyis nagyrészt megkeseredett nőgyülölők fognak írni, olyan válaszokkal, hogy "pénz, magasság, jóképűség, kigyúrtság"
2017. jan. 6. 10:33
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Na mondom, már írt is egy :D így legyen ötösöm a lottón
2017. jan. 6. 10:34
 4/9 anonim ***** válasza:
9%
Milyen kapcsolat, szex kapcsolat vagy komoly kapcsolat, alkalmi kapcsolat? Ez a korosztály ritka kivétellel mindegyiktől ugyanazt várja, feltétel nélküli,éljünk a mának, sokan vannak akik komoly kapcsolatnak mondják a magukét meg úgy adják elő hogy hümm mennyire szereti, de azért mellette elmegy a bélával is, a béla meg rámászik, a lányka meg dobja az előzőt, csak ennyit jelent a komoly kapcsolat a tiniknél. Irhattad volna Tini kategóriába is a kérdést, ott biztos több ilyen kislány van.
2017. jan. 6. 10:38
 5/9 anonim ***** válasza:
80%

Azt, hogy építhessek rá, hogy el tudjam képzelni, hogy az illetővel fogok összeházasodni, családot alapítani. Hogy biztonságban érezzem magam, mindketten boldoggá akarjuk egymást tenni, ne legyenek titkaink, támogassuk egymást és hasonló jövőképünk legyen. Az egyetem elvégzése után 1-2 évvel szeretnék összeköltözni, házasság és nagyjából 7-8 év múlva gyerekvállalás. Az is jó, ha lehet vele a közös jövőről beszélni, mert elég érett és nem ijed meg, ha szóbakerül ilyesmi téma.

22/L

2017. jan. 6. 11:00
 6/9 anonim ***** válasza:
93%
Én férfit várok, de legtöbbször csak lenyalt hajú, izompólós meztelencsigákat látni.
2017. jan. 6. 11:01
 7/9 anonim ***** válasza:
82%

22 éves vagyok és rohadtul nem azt várom egy kapcsolattól, hogy a pasi pénzes, kigyúrt alfa legyen, nagy farokkal... Szánalmasak ezek a picsogó, megkeseredett nőgyűlölő kisfiúk, akik itt vergődnek a nap 24 órájában és agyba-főbe szidják a nőket, még a globális felmelegedésért is a nőket okolják, ahelyett, hogy magukba néznének egy kicsit, mert ilyen stílussal és felfogással, amivel egyesek rendelkeznek, nem csodálom, hogy a kutya nem szól hozzájuk. Pedig elvileg ők a "rendes-kedves" fickók.. Na persze, jó vicc, elég nehány kommentjüket elolvasni és rájön az ember lánya, hogy inkább marad egyedül, semmint egy ilyen rinyáló, masokra mutogató szánalommal összejöjjön..

És akkor visszatérve az eredeti kérdésre. Se szexkapcsolat, se alkalmi, sem ilyen egyejszakas dolgok nem játszanak nálam, soha nem volt semmi hasonló "kapcsolatom" és nem is lesz, mert nem az én világom. Én hosszútávra tervezek, nem ugy vagyok vele, hogy hát jó lesz ő is, összejövök vele, aztán majd lesz valahogy. Általában idősebb férfiakkal jövök ki jobban. Olyan embert keresek, akinek szinten hosszútávú tervei vannak, akivel lehet beszélgetni komoly, mélyebb témákról, de viccelődni is lehet. Aki figyelmes, törődő, megbízható, őszinte. Akire tudom, hogy számíthatok, bármi is legyen. Külső is számít nyilván, valahogy jobban tetszenek a sötét hajú-sötét szemű srácok, kreol bőr (nem a romakra gondolok), de volt már hogy ennek egy teljes ellentéte típusú srác tetszett. De nem ez alapján válogatok, nincs konkrét ideálom, ha meglátok egy férfit, akkor tudom megmondani, hogy számomra vonzó-e vagy sem.

2017. jan. 6. 11:11
 8/9 anonim ***** válasza:
#6: Lenyalt hajú? Akkor nem ugyanott élünk, mert én szinte mindenkin kivétel nélkül Misi mókus hajat látok.
2017. jan. 6. 11:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Huuuu, lassan 24 leszek... Szóval nem írom le! :D
2017. jan. 6. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!