Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző a férfiakra nőkre hogy ismerkedés során többet várnak el mint amit nyújtani tudnak?
Nehéz megmondani, mert mindenkinek mások az igényei és elvárásai.
Lehet, hogy valaki úgymond rengeteg mindent tud nyújtani, sok mindenhez ért, van pénze, lakása stb.,de közben a párjának egész másra lenne szüksége, amit pont nem kap meg tőle. Illetve olyan is van, aki azt hiszi magáról, hogy semmit nem tud nyújtani, miközben a párjának pont úgy jó, ahogy van.
Elvárom a formás, szép, nőies melleket (nem muszáj nagynak lenniük), miközben nekem nincsenek szép, formás, nőies melleim.
Elvárom a puha, sima, édes, finom, nőies bőrt, miközben nekem nincs puha, nőies bőröm.
Elvárom a finom, nőies illatokat, miközben nekem nincs finom, nőies illatom.
Elvárom a vékony/kellemesen átlagos alkatot, miközben nekem egyik sincs, mert sportos/izmos vagyok.
Elvárom az aranyos, édes, házias, törődő, gondoskodó természetet (mint elsődleges belső tulajdonságokat a másikban), miközben nekem az elsődleges belső tulajdonságaim inkább a tökösség, magabiztosság, jó duma, önbizalom, törődés.
Szóval tényleg sok mindent elvárok a nőktől, amiket én nem tudok nyújtani :((( Ennek ellenére valamiért működnek a dolgaim. Talán azért, mert a KÉT NEM NEM UGYANAZOKAT A DOLGOKAT VÁRJA EL EGYMÁSTÓL A VALÓSÁGBAN. De ki tudja
Eléggé jellemző, de nem érdekel, én nem erőltetem ezt az ismerkedősdit. Majd ha találkozunk azzal a nővel akivel kölcsönös lesz az érdeklődés, akkor lesz valami.
Erről amúgy az a vicc jut eszembe, mikor a friss házaspár bemegy a hálószobába és a férj letolja a nadrágját. Majd így szól, drágám én ezt tudom nyújtani. Erre a nő, akkor el is kezdheted mert ez nagyon kevés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!