Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik nyugat európai városban jellemző a hölgyekre, hogy kedvesek közvetlenek, aránylag könnyen felszedhetőek? Német, angol nyelvterület érdekelne. Jelenleg Bajorország északi részén élek. Itt nem vagyok sikeres.
"Itt nem vagyok sikeres."
Akkor ott Bajorország északi részén mégsem élnek olyan jólétben mint gondolnánk. Na nem úgy értem hogy anyagilag szegények. Hanem rabszolgák lehetnek az emberek, mások gazdagításával és mások jövedelmének megtermelésével foglalkoznak például számlák fizetésével. Aki 700 Ft körüli áron jut hozzá 1 köbméter vízhez az havi 1 millió Ft-os fizetés esetén sem gazdagság hanem szolgaság.
Ott próbálkozz ahol minél kevésbé szolgák az emberek, ahol sok az önellátó gazdaság, ahol erősen törekednek arra hogy ne mások profitját termeljék az emberek. Ez nem csak a nyugati országokra érvényes hanem az egész világra. Ahol szabad népet találsz, ott a hölgyek mosolygósak, közvetlenek, van idejük naphosszat beszélgetni a számukra szimpatikus másik nemmel.
Ami meglepett, hogy Magyarországon belül nem a jó fizetésekkel rendelkező Bp-en tapasztaltam ezt, hanem például a bakonyi tanyavilágban, ahol nem a gazdagoknak dolgoznak az emberek hanem a sors kényszere miatt önmaguknak a saját tulajdonukban. Egyáltalán nem gazdag az említett környék. Habár akik nem ébresztőórára kelnek, azok mégiscsak gazdagabbnak mondhatók mint azok akik minden hajnalban loholnak mások profitját termelni.
A szolgaság és a harmónikus párkapcsolat nem fér össze. Még akkor sem ha vastag a fizetés és a bankszámla.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, például a világ legélhetőbb városában, Bécsben is közvetlenek a lányok. Viszont Németországban ahol vannak utcák ami tele van hajléktalannal, nem meglepő ha a lányoknak nincs kedve ismerkedni, hisz olyan érzésük van hogy a társadalmukkal nincs minden rendben. Ez tudom hogy ellentmondásosan hangzik, hisz Németország gazdag a közhiedelemben. De akkor a szemfüles turista miért lát hajléktalanok tömegeit??? Ott akarsz csajozni?
Bárhol, ha jól nézel ki, igényes vagy magadra minden téren és határozott, magabiztos a fellépésed.
Na meg persze legyen legalább annyi pénzed, hogy nyugodtan elvihesd egy kávéra a nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!