Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mit várnak a férfiak, milyen képet linkeljünk, mint ízlés?
Sok olyan kérdést láttam már, hogy férfiak kérdezték, ez vagy az a pasi tetszik-e a nőknek. Mindezt úgy tették, hogy reklamáltak, hogy a nőknek csak a kigyúrt macsók tetszenek, és ilyen James Bond kategóriákat linkeltek. Ez persze baj volt nekik, miért csak az izmos, alfa srácok stb. Ha én linkeltem olyan pasit, aki nekem bejött, aki nem ez a kategória volt, akkor meg mindig azt kaptam válasznak, hogy amelyik felnőtt nőnek az ilyen pasik tetszenek, az beteg, vagy valójában egy tini, mert az ilyen vékony srác tiszta b**zi, és értelmes nőnek ilyen ember nem jön be. Most komolyan, akkor mit akartok? (Akinek nem inge, ne vegye magára.)
(A képeken amúgy ők voltak, nem biztos, hogy pont ezekkel a fotókkal:
Azt akarják ezek a pasik, hogy róluk linkelj egy fotót, hogy: "Ezek tetszenek nekem!"
Akkor megnyugoszik a kis lelkük.
Ez van. Nem tetszenek senkinek, és azt hiszik, hogy a testük miatt. De azon nem tudnak vagy inkább nem akarnak változtatni. Az meg fel se merül bennük, hogy a személyiségük nem vonzó. . . amúgy összefügg a test változtatási képtelenséggel szerintem. Az nem feltétlenül egy vonzó személyiség, akinek egyértelműen a testével és lelkével is gond van, ÉS nem képes felismerni, vagy ha felisemerte, akkor nem képes rajta VÁLTOZTATNI. ...
1-es, nyilván az ízlésem nem fog megváltozni, de kíváncsi vagyok most erre.
2-es, lehet, hogy ebben (" Azt akarják ezek a pasik, hogy róluk linkelj egy fotót, hogy: "Ezek tetszenek nekem!" ") igazad van.
Köszönöm.
A baj az valójában, hogy nem ők vagy ő rájuk hasonló ember van a képen.
De akár az is lehet, hogy rájuk hasonlít, de ő nekik nem tetszik a férfi a képen, és ezért is nyavalyognak, hogy de ez egy b*zi... pedig akár még az is lehet, hogy hasonlít az illetőre, csak nem látja magát kívülről, és csak nyavalyog...
Csak annak a b zinak van önbizalma, kisugárzása, humora, és tud nőkkel beszélgetni, ha akar. De ez nem tetszik azoknak, akikkel nem így van.
Utolsó, sajnálom, hogy így érzel.
Azt se értem, miért mondják, hogy b**zi. A 2. linkelt illető tényleg az, de ez az én ízlésemen nem változtat, attól még nőknek tetszhet, hiszen ő homoszexuális, nem én.
" Na és azt honnan tudod, hogy ugyanazok a pasik b**izzák le az általad linkelt pasikat, mint akik a macsók miatt reklamálnak? Szerintem ez 2 külön kategória."
Ez jogos, ezért írtam, hogy akinek nem inge, ne vegye magára. De előfordult már egyazon kérdés alatt is, illetve sokan leírták már, és én is felételezem, hogy a nyavalygó férfiak itt általában ugyanazok, sokszor rájuk is lehet ismerni. Szerintem is egy szűk kör lehet, aki ezeket kiírogatja, persze ettől még lehet itt sok férfi, de most én csak azokra gondolok, akik bizonyos stílusban írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!