Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mit várnak a férfiak, milyen képet linkeljünk, mint ízlés?
Sok olyan kérdést láttam már, hogy férfiak kérdezték, ez vagy az a pasi tetszik-e a nőknek. Mindezt úgy tették, hogy reklamáltak, hogy a nőknek csak a kigyúrt macsók tetszenek, és ilyen James Bond kategóriákat linkeltek. Ez persze baj volt nekik, miért csak az izmos, alfa srácok stb. Ha én linkeltem olyan pasit, aki nekem bejött, aki nem ez a kategória volt, akkor meg mindig azt kaptam válasznak, hogy amelyik felnőtt nőnek az ilyen pasik tetszenek, az beteg, vagy valójában egy tini, mert az ilyen vékony srác tiszta b**zi, és értelmes nőnek ilyen ember nem jön be. Most komolyan, akkor mit akartok? (Akinek nem inge, ne vegye magára.)
(A képeken amúgy ők voltak, nem biztos, hogy pont ezekkel a fotókkal:
Az a bajuk, hogy képtelen elképzelni, hogy a világ nem olyan egyszerű, mint ahogy ők hiszik.
Vagyis a nő az valami kétlábon járó szexbaba, a pasi pedig a tipik alfahím, és természetesen tíz nővel dug egyszerre, és miattuk nincs nekik nő, mert csak a legjobb 10%, és a többi. Ezt a mantrát már mindenki unásig ismeri.
Ha most hirtelen kiderülne, hogy a nőknek mindenféle pasi tetszik, és van olyan férfi, aki nem alfahím, de van csaja, akkor összedőlne a világ. Mert akkor többé nem lehetne a mocsok, szemét, válogatós ribiket hibáztatni minden nyomorukért. Mert arról senki se tehet, hogy milyen a feje, milyen magas, stb.
De ha kiderülne, hogy a férges lelkül az, ami miatt a nők elkerülik őket, akkor azzal már nem tudnának szembenézni.
Nekem is van ilyen ismerősöm (havernak nem nevezném semmi esetre se, pedig már 10 éve ismerem, legalább). Nála is az a mentőöv, hogy minden nő ribizli, őt pedig a külseje miatt kerülik. Az a része érthető is, hogy kevés nőnek jön be, mert rettenet kövér, ápolatlan, vállig érő zsíros haja van, és igénytelenül öltözködik.
De ezeken még túl is lehetne lendülni...
Csak mikor jön a nőgyűlölő szövegeivel, meg azzal, hogy egy nő élvezi, mikor megerőszakolják, és társai... Hát akkor a társaságban lévő nők szépen egyként felállnak, lehül.yézik és otthagyják. És neki természetesen meggyőződése az, hogy ő a belső értékeket képviselő rendes srác!
Itt is ugyanez a helyzet.
Megy a sírás, hogy nincs nője, mert alacsony, magas, kövér, sovány, kopasz, stb.
Aztán kapsz tőlük egy-két privátot, és fénykép nélkül is kristálytiszta lesz, miért nincs csajuk, és hogy nem is lesz, amíg a Föld forog!
" Nőknek már nem elvárás, hogy a férfi meg tudja védeni őket? Nem rossz indulatból, de az ilyen linkelt srácok egy hógolyótól elfekszenek. "
Szerintem sose volt elvárás. Engem az se zavar, ha fél valamitől, szerintem ugyanannyira van ehhez joga, én meg nem testőrt keresek, hanem partnert. A véleményed elfogadom, de a stílusod nem tetszik. De mondjuk a te válaszodból se derült ki,hogy ez mégis mit zavarja a pasikat.
Egyébként ne tegyünk már úgy, mintha én lennék az egyetlen, mindkét srácnak hatalmas rajongótábora van.
Köszönöm a válaszokat.
"Nőknek már nem elvárás, hogy a férfi meg tudja védeni őket? Nem rossz indulatból, de az ilyen linkelt srácok egy hógolyótól elfekszenek."
Ez amúgy miféle berögződés? Én 178 cm magas VÉKONY srác vagyok, mégis meggyőződésem, hogy megtudnám védeni a barátnőm 10 ember ellen is, ha arról van szó. ... na jó a tíz tényleg nagyon sok, de úgy gondolom, hogy a legszorosabb szituból is kimenteném magunkat. És nem attól, hogy van plusz 20 kiló rajtam, és 63 kg helyett 83 kg vagyok. Hanem az eszemmel, hogy meglátom a lehetőségeket, menekülési utakat, hogy eszközt használok a harchoz, ha van, akkor megtalálom stb.
Meg, hogy kung fut tanulok évek óta, és az emberek rám nézve nem gondolnák, hogy tudnék ütni vagy rúgni egy normálisat is... ez pl ugyanúgy a meglepetés ereje.
Ez már mondjuk nem a kérdéshez tartozik, de én úgy gondolom személyesen érint engem. :) Ezért írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!