Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mit várnak a férfiak, milyen képet linkeljünk, mint ízlés?

Figyelt kérdés

Sok olyan kérdést láttam már, hogy férfiak kérdezték, ez vagy az a pasi tetszik-e a nőknek. Mindezt úgy tették, hogy reklamáltak, hogy a nőknek csak a kigyúrt macsók tetszenek, és ilyen James Bond kategóriákat linkeltek. Ez persze baj volt nekik, miért csak az izmos, alfa srácok stb. Ha én linkeltem olyan pasit, aki nekem bejött, aki nem ez a kategória volt, akkor meg mindig azt kaptam válasznak, hogy amelyik felnőtt nőnek az ilyen pasik tetszenek, az beteg, vagy valójában egy tini, mert az ilyen vékony srác tiszta b**zi, és értelmes nőnek ilyen ember nem jön be. Most komolyan, akkor mit akartok? (Akinek nem inge, ne vegye magára.)

(A képeken amúgy ők voltak, nem biztos, hogy pont ezekkel a fotókkal:

[link]

[link]

2016. dec. 27. 00:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Attól, hogy vékony vagy valóban lehetsz talpraesett szikár férfi, de a linkelt kettő úgy néz ki, hogy mindjárt viszek nekik egy egy szál virágot.
2016. dec. 27. 14:41
 22/26 A kérdező kommentje:

"19-ez te vagy, de nézz már rá a két linkelt gyerekre. Egyébként nem feltétlen az öt gettós elől kell megvédeni a nődet, mer lássuk, be arra igen kevés az esély hazánkban, hogy megtábadna akár egy ember is. De mondjuk megy felfelé a lépcsőn előtted a barátnőd véletlen megbillen és hátra esik, ha olyan vagy mint a linkelt srácok akkor mind a ketten csúnyán össze fogtok törni. Sépen lehet ápolgatni majd a gyereket."

De miért kéne megvédeniük?

Amúgy meg nem a kérdésre válaszoltok. Leírtátok, hogy nem tetszenek nektek ezek a srácok, vagy hogy fogalmazzak... de ez kit érdekel? A kérdés épp arra irányul, ami itt is megjelent, hogy máskor az a baj, ha a nők kigyúrt pasit akarnak, ilyenkor meg megy a csúfolódás. Most neked nem mindegy, hogy ez a pasi (aki amúgy nem gyerek, mert elmúlt 40, fiatalon izmosabb volt) meg tudja-e védeni a barátnőjét?

Ez olyan, mint amikor férfiak azzal érvelnek, hogy amelyik nő válogat, az macskás öreg nő lesz, és egyedül fog meghalni. És ha így lesz, az neked miért baj?

2016. dec. 27. 16:12
 23/26 anonim ***** válasza:

Engem nem érdekel sem a macskás nő sem pedig az, hogy neked milyen "férfiak" jönnek be. A kérdésben említetted, hogy kigyúrt férfiak kellenek csak stb. erre belinkeltél két virágszálat akik a totális ellentétei az atomra gyúrt fehérjén nevelt kanoknak. A kettő véglet között azér elhelyezkedik még néhány testalkat amikre én és sokan mások gondolhatunk úgy mint normális FÉRFI testalkat.

[link]

[link]

[link]

Gyorsan kerestem neked pár férfi testet amik nem szétgyúrtak és nem is olyanok, hogy mindjárt beporozza őket egy méhecske.

2016. dec. 27. 19:03
 24/26 A kérdező kommentje:
Értem, de továbbra sem érzem válasznak arra, hogy aki a fenti dolgokat állítja, az milyen jogon ír ilyet. nem azt, hogy nem tetszik neki az illető férfi, hanem hogy a nő a beteg.
2016. dec. 27. 23:16
 25/26 anonim ***** válasza:
Mivel én nem mondtam, hogy ez beteges dolog így talán az tudná ezt megmondani aki ezt írta. Esetleg arra alapozhatja ezt, hogy nem tartja egészségesnek, hogy valaki homoszexuális kinézetű pasira bukik. Vagy nem tudom.
2016. dec. 27. 23:57
 26/26 A kérdező kommentje:
Hát oké, de mi köze hozzá. Ez most olyan, hogy szerintem fura, hogy egyes férfiaknak a kövér nők tetszenek, de nem mondom, hogy beteges, mert egyrészt nem vagyok közönséges, másrészt meg mert inkább örüljenek neki a kövérek.
2016. dec. 28. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!