Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit várnak a nők egy kapcsolattól? A valóságban, és nem a bemagolt szöveg alapján.
Téged, önamagad vagy éppen valaki mást:S Hülye kérdés...
Mint az emberek kb.
Hogy minden nap kihívást lássak a megtartásában, csak akkor érezzem magam biztonságban, amikor elvesz feleségül. Legyen motivációm minden nap sminkelni és nem melegítőben lenni. Hogy olyan legyen az ágyban, mint egy félisten :)
Minden nap legyen férfias, igazi férfi, érezzem az illatán, az érintésén, hogy nem kezdő, hanem egy tapasztalt, igazi férfi, aki az utolsó percig képes elvarázsolni :)
Hát lehet lepontozni, nekem akkor is ilyen nők kedvence férfi kell :)
Szeretetet a másiktól, törődést, megértést és hűséget.
l19
A válasz megírásának időpontja: ma 22:08
direkt kérték, hogy ne a bemagolt szöveget..-.-"
:DDD
Szánalmas, hogy ti még mindig ilyeneken problémáztok...
Rengeteg időtök lehet, vagy jó nagy "lúzerek" lehettek:S
Mindegy, ha nincs is semmi problémátok, akkor vagy szemetek vagytok vagy pedig betegek:D
Szerintem mindenkinek más.
Nekem az, hogy szeressen, megbeszüljön és megértsen a fiú.Ez az alapja mindennek, mert ha ez stimmel, akkor őszintén meg lehet beszélni minden problémát.Ez pedig nagyon fontos!:) Persze, az is fontos, hogy humoros legyen, lehessen vele viccelődni, hülyéskedni...De valójában hiába humoros, ha nem megértő és nem szeret, mert akkor úgysem működne a kapcsolat.
Valószínűleg azért gondolkodok így, mert én hosszútávra tervezek.Persze nem az a cél, hogy életem végéig ugyanaz a pasi legyen velem, de én nem vagyok az a pasifaló típus:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!