Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit várnak a nők egy kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HolyCross kérdése:

Mit várnak a nők egy kapcsolattól? A valóságban, és nem a bemagolt szöveg alapján.

Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 21:55
 1/10 anonim ***** válasza:
62%

Téged, önamagad vagy éppen valaki mást:S Hülye kérdés...

Mint az emberek kb.

2010. dec. 4. 21:56
 2/10 Moszuke ***** válasza:
62%

szép kérdés:)

22/f

2010. dec. 4. 22:00
 3/10 anonim ***** válasza:
73%

Hogy minden nap kihívást lássak a megtartásában, csak akkor érezzem magam biztonságban, amikor elvesz feleségül. Legyen motivációm minden nap sminkelni és nem melegítőben lenni. Hogy olyan legyen az ágyban, mint egy félisten :)

Minden nap legyen férfias, igazi férfi, érezzem az illatán, az érintésén, hogy nem kezdő, hanem egy tapasztalt, igazi férfi, aki az utolsó percig képes elvarázsolni :)

Hát lehet lepontozni, nekem akkor is ilyen nők kedvence férfi kell :)

2010. dec. 4. 22:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szeretetet a másiktól, törődést, megértést és hűséget.

l19

2010. dec. 4. 22:08
 5/10 Moszuke ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 22:08

direkt kérték, hogy ne a bemagolt szöveget..-.-"

:DDD

2010. dec. 4. 22:15
 6/10 anonim ***** válasza:

Szánalmas, hogy ti még mindig ilyeneken problémáztok...

Rengeteg időtök lehet, vagy jó nagy "lúzerek" lehettek:S

Mindegy, ha nincs is semmi problémátok, akkor vagy szemetek vagytok vagy pedig betegek:D

2010. dec. 4. 22:21
 7/10 anonim ***** válasza:
azt, hogy valaki szeressen és én is szerethessem, akinél érezhetem hogy tényleg fontos vagyok neki. Becsüljön meg, ne verjen át. Számomra ezek nagyon fontosak, nem részletezném hogy miért. Igazából mit is várok egy kapcsolattól.. hogy boldoggá tudjam tenni a párom. A hűség is nagyon fontos és hogy megtudjuk beszélni a dolgokat, megértsük egymást.
2010. dec. 4. 23:18
 8/10 anonim ***** válasza:
én személy szerint azt, hogy szerethessem, bizhassak benne, el tudjon fogadni(ez elég nehéz, nem vagyok egyszerű), és fogadja el családomként a barátaimat.
2010. dec. 5. 00:10
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csak érdekeltek a válaszlehetőségek, de hogy ennyi ember ennyire hazudik önmagának, hát az gáz.
2010. dec. 5. 09:19
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinek más.

Nekem az, hogy szeressen, megbeszüljön és megértsen a fiú.Ez az alapja mindennek, mert ha ez stimmel, akkor őszintén meg lehet beszélni minden problémát.Ez pedig nagyon fontos!:) Persze, az is fontos, hogy humoros legyen, lehessen vele viccelődni, hülyéskedni...De valójában hiába humoros, ha nem megértő és nem szeret, mert akkor úgysem működne a kapcsolat.

Valószínűleg azért gondolkodok így, mert én hosszútávra tervezek.Persze nem az a cél, hogy életem végéig ugyanaz a pasi legyen velem, de én nem vagyok az a pasifaló típus:)

15/L

2010. dec. 5. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!