Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Felek az uj kapcsolattol, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felek az uj kapcsolattol, de vagyom ra. Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

Van egy 2 eves kisfiam..az apjaval mar honapok ota nem vagyunk egyutt.. Nem mukodott koztunk az egesz, es inkabb ugy dontottunk hogy hagyjuk az egeszet mert nem akartuk hogy a kisgyerek szenvedje meg az egesz kapcsolatot.. Azóta ismerkedem mar ujra, de felek.. nem vagyok mar ugyanaz a lany,aki szülés elott voltam.. Felek attol hogy nemfogok kelleni senkinek igy hogy van egy babam... Persze kapja be aki igy nem akar kapcsolatot...fontosabb a kisfiam barmilyen kapcsolatnal..de azert megis szuksegem lenne arra hogy valaki tamogasson, es szeressen.. Nemtudom mihez kezdjek..az is probléma hogy nagyon koran jott,de nem tudok vele mit kezdeni..iteljetek el nnyugodtan.. De en nem azert irom le a problemam hogy kiosszatok,vagy ilyesmi...tanacsot kernek, hogy ilyen helyzetben mit lehetne tenni..

19/L

2016. dec. 6. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:
kapja be aki nemakar igy kapcsolatot,aki akar annak majd te kapod be.ez igy fer.
2016. dec. 6. 19:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva nem lesz könnyű dolgod egy gyerekkel párt találni, pláne azért, mert a korodbéli srácok még eléggé komolytalanok, de ne add fel, rengeteg férfi van a világon, biztosan találsz egyet, akivel kölcsönösen tetszetek egymásnak, és a gyereket is szeretné :)

Egyébként szerintem igazán tisztelet méltó, hogy így kitartasz a fiad mellett, nagy lelkierő és elszántság kellhet hozzá, és ez már alapból olyan dolog, amit egy normális férfi nagyra értékel.

2016. dec. 6. 19:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Az tény hogy így nehezebb, de férfiak is vannak ilyen fiatalok akiknek van gyerek, és nincs együtt a párjával. Nem egyedül te vagy így, szóval összejöhet. Ne add fel. Nem mindenkinek akadály egy gyerek. Sőt olyan is van, amelyik férfinak nem lehet gyereke de szeretne és ők választanak párt gyerekkel és együtt nevelik.
2016. dec. 6. 19:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Elég nehéz lehet a helyzeted. Fiatalon egyedülállóként egy kisgyerekkel, talán jobban meg is bélyegeznek, mint azt aki az abortuszt választja.

Sajnos az emberek többsége felszínes. És hát sok pasinak nem tetszik, ha van már egy gyerek, ami nem az övék. Sok fiatalnak már önmagában bajuk van a gyerekekkel. Pedig téged hősnek is lehetne nevezni. Nem könnyű egyedülálló fiatal anyukaként az élet. Azt javasolnám neked, hogy próbáld meg jól érezni magad és legyél erős. Mármint mutass is fel erőt, de ezt jó értelemben értem.

Szerintem egy komolyabb férfi értékelne téged. Írtad, hogy ismerkedsz, szóval ebből arra következtetek, hogy érdeklődnek irántad. Sokan szimpatikusnak találhatnak. Csak hát utána inkább meghátrálnak.

Próbálom kiemelni a helyzeted pozitívumait: 1. Jó helyzetben vagy, van rád kereslet. 2. Azok a pasik akiket riaszt a gyerek, már az elején elpucolnak, ahelyett hogy hosszabb távon rontanák a levegőt.

Sokaknak az a baja, hogy már az ismerkedés sem sikerül. Másokat meg csak szélhámosok és dugógépek rajonganak körül.

2016. dec. 6. 22:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Megmondom oszinten, en inkabb azt lattam, hogy ha egy pasi tenyleg szerelmes beled, akkor nem igazan zavarja, hogy gyereked van... sot altalaban elfogadjak, sajatjukkent nevelik. Plane ilyen kicsi korban, amikor meg nincsenek jatszmak, ami egy kamasz gyerekkel bizony mar megneheziti az ismerkedest.

Aki komolytalan, az persze meg fog hatralni, de nem hiszem, hogy neked olyan ferfi kellene...

2016. dec. 7. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!