Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek azzal, hogy bunkó vagyok?
Figyelt kérdés
Alapvetően nagyon kedves lány vagyok, viszont sajnos elég hangulatember, és az utóbbi hónapokban különösen ideges vagyok, már egy apró megjegyzésre is robbanok. És ilyenkor azt mondják a pasik, hogy szörnyen flegmán lerázom őket meg bunkó vagyok, ami tényleg így van, és megsértődnek ezen.
Mit lehetne ezzel kezdeni?
2016. dec. 1. 09:54
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Barátkozz olyan férfiakkal akik nem sértődékenyek mint a kislányok. :) Nekem is van ilyen ismerősöm, ilyenkor békénhagyom vagy elviccelem a dolgot nem veszem magamra mert tudom nem ellenem szól csak rossz a kedve.
3/6 A kérdező kommentje:
3: Igen, van olyan srác is, akit nem zavar. :)
2016. dec. 1. 10:19
4/6 anonim válasza:
Azt tudod kezdeni vele, hogy változtatsz. Igen 3as lehet ezt így kezelni néhanapján, ha előfordul, de ha huzamosan ez áll fenn, akkor azzal az a baj, hogy a kérdező semmiben nem partner. Keress egy pszichológust kérdező, vagy nézz be egy indulatkezelési tréningre.
30/f
5/6 anonim válasza:
Ismerek ilyen lányt, eleinte tényleg megbántott a viselkedésével, de nem csináltam belőle óriási ügyet, csak rosszul esett, aztán szép fokozatosan hozzászoktam, hogy ő ilyen, úgyhogy már egyáltalán nem veszem a szívemre, amikor így reagál, inkább ráhagyom egy ideig, aztán megvárom, hogy újra megjöjjön a kedve.:-)
6/6 anonim válasza:
Nyilván azért érdemes elgondolkozni, hogy miért van ez. Megkeresni az okokat ha lehet, hogy miért lesz rossz kedved, mi van rád ennyire hatással és, hogy lehetne esetleg ezen változtatni. Nem csak a mások miatt, hanem magad miatt is, hogy ne legyél gyakran ideges mert az neked sem jó gondolom. Ha az okot nem lehet megszüntetni pl egy vizsgaidőszak van rád ennyire hatással akkor vezesd le a feszültséget valahol, sportolj, meditálj, ülj be a kádba akármi, foglalkozz magaddal, figyelj magadra. (#3)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!