Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a bunkó pasikkal?
Van egy srác, akibe kezdek beleesni.
A probléma ott kezdődik, hogy nagyon bunkó. Igazából nem is értem miért történik ez. Mindig is a kedves pasikat szerettem.
Nem tudom mit kezdjek a bunkózásával. Rettentően utálom, ha valaki bunkó. Ez pont az az emberi tulajdonság, amit nem tudok tolerálni.
Szerintetek le tudom szoktatni?
Ti mit kezdetek a bunkó pasikkal?
Komolyan úgy érzem magam, mint egy tinilány az első szerelmével, pedig igencsak ütöm a 23at.
Egyébként akkor bunkó igazából, amikor valami nem úgy történik, ahogyan azt ő szeretné, vagy amikor megsértődik. Amúgy tud kedves is lenni.
De ha nem szólok hozzá az olyan, mintha nem foglalkoztatna, hogy ő éppen mit érez vagy hogyan törődik velem. Ha pedig én is megsértődök akkor félek, hogy ott hagy vagy hasonló.
Ahhoz mit szólnátok, hogy megkérem szép, nyugodt hangon, hogy ne legyen már ilyen bunkó? Vagy mondom megkérdezem, hogy most miért csinálja ezt velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!