Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek a bunkó pasikkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a bunkó pasikkal?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akibe kezdek beleesni.

A probléma ott kezdődik, hogy nagyon bunkó. Igazából nem is értem miért történik ez. Mindig is a kedves pasikat szerettem.

Nem tudom mit kezdjek a bunkózásával. Rettentően utálom, ha valaki bunkó. Ez pont az az emberi tulajdonság, amit nem tudok tolerálni.

Szerintetek le tudom szoktatni?

Ti mit kezdetek a bunkó pasikkal?

Komolyan úgy érzem magam, mint egy tinilány az első szerelmével, pedig igencsak ütöm a 23at.

Egyébként akkor bunkó igazából, amikor valami nem úgy történik, ahogyan azt ő szeretné, vagy amikor megsértődik. Amúgy tud kedves is lenni.

2010. júl. 20. 03:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Élő példa arra, hogy a nőknek a bunkó férfiak imponálnak.
2010. júl. 20. 09:05
 12/18 A kérdező kommentje:

És fiúk - akik bunkónak valljátok magatokat -, ha éppen smsben (vagy msnen) bunkóztok, arra hogyan lehet reagálni?

Komolyan nem értem, hogy hogy történhetett ez. Azt meg végképp nem értem, hogy a legtöbb nővel miért történik ez. Mi olyan vonzó egy bunkó pasiban? De mindegy is, most nem ez a lényeg.

2010. júl. 20. 17:13
 13/18 anonim ***** válasza:

Ha beszól neked, akkor oltsd vissza. Ne hagyd magad megalázni.

Ezt leszámítva viszont szerintem is jobb ha békénhagyod olyankor, méghozzá úgy, hogy ezt ő is észrevegye. Enyhe megbántódottságot is sugallhat a dolog, de csak épphogy. Szóval ne duzzogj, mert pasiknál az nem nyerő, de ne is azt érezze, hogy te leszarod, már ha nem így van. Lényeg, hogy mindezt tovább csináld kicsit, minthogy ő megbékél. Ennek az lehet az eredménye, hogy ő megy oda hozzád bocsánatot kérni, amiért paraszt volt veled.

De mindezt akkor tedd, ha veled szemben bunkó. Ha csak simán ideges valami rajtad kívülálló dologért, de téged nem bánt meg, akkor persze ne kelljen tőled bocsánatot kérnie. Akkor csak simán várd ki a végét, a nyugtatás elég kétes eredményekkel járhat (lehet, hogy csak mégidegesebb lesz, és akkor már te is megkapod a magadét).

És fontos, hogy magától jusson eszébe a kiengesztelés, miután rávezetted. Ha szavakkal kell kérni, akkor már mindegy.

Persze ezek csak tippek, igazából nem jó ilyen fondorlatokra építeni a dolgokat, az egyenesség sokkal biztosabb. Csak ha épp ideges, nincs rá mód. De ha épp jófej, és vidáman elvagytok, akkor esetleg említhetnéd neki, hogy zavar téged az, hogy ha ő valamit megszív, akkor a viselkedése miatt t is automatikusan szopsz miatta, holott nem tehetsz semmiről. Tehát amikor ő ideges, úgy kezd el visekedni, hogy te is szenvedhetsz ártatlanul. És te is tudod, hogy ezek csak indulatból történnek, de mégis szeretnéd, ha valahogy máshogy vezetné le a dolgot, mindenesetre ne rajtad. Szóval szerintem mindezt egy alkalmas pillanatban szelíden, értelmesen mondd el neki.

2010. júl. 29. 17:34
 14/18 anonim ***** válasza:

lehet hogy így akar védekezni, és nem akarja hogy megtudd az érzelmeit. szal valójában nagyon oda van érted, de mondjuk nyálasnak és antiférfiasnak tartja ezeket az érzéseket. szal érted mire gondolok.

én pl mikor csajom közölt pár problémát a kapcsolatunkban, és rájöttem, hogy mennyire fájna ha elveszteném, aztuán pár napig bunkó vtam, meg néha mostis, mert távolabb löktem magamtól egy picit, hogy ne fájjon annyira ha elkell vesztenem vmikor... :/

2010. júl. 29. 17:49
 15/18 anonim ***** válasza:

de ó a bunkóknak bár én is az lennék

fáj a szivem esküszöm

2010. júl. 29. 18:16
 16/18 anonim ***** válasza:

most ez végkép kiverte a biztositékot olyan bunkó leszek én is amennyire csak tudok

neked meg ha bunkó kell viseld el ne rinyálj

2010. júl. 29. 18:18
 17/18 anonim ***** válasza:
azt meg hogy mi a vonzó neked kéne tudnod 23 éves vagy ne legyél már ovodás szinten
2010. júl. 29. 18:19
 18/18 anonim ***** válasza:

Mér, szerintetek ez úgy volt, hogy "jajj de kéne már egy bunkó pasi.." aztán egyszercsak felfigyelt erre a srácra amikor épp k*rvaanyázott, és azt gondolta "Istenem.. köszönöm!!" Én nem így vettem ki. Szerintem nem a bunkósága tetszik benne, hanem épp zavarja, különben nem írta volna ki a kérdést.

És miért kell mindenáron levonni a következtetést, hogy nekünk mi vonzó? Én 25 vagyok, és meg nem tudnám mondani, hogy nekem milyen pasik jönnek be, mivel ilyen nincs. Aki megtetszik, mindig valamilyen szempontból tökmás, mint az előző. Végiggondolom őket, és nem látok hasonlóságot, max az érdeklődési kör, de az inkább az ismeretségi körömből adódik (mármint hogy onnan ismertem őket). Max annyit tudok kijelenteni, hogy ne legyen primitív és földhözragadt. De ki tudja, ha lesz következő áldozat, mi derül majd ki róla..

2010. júl. 29. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!