Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 25 éves fiú vagyok, nem volt még soha senkim (fiatalabbnak nézek ki jóval) , társkeresőkön is próbálkoztam mostanába, viszont egy másik oldalon össze találkoztam egy 15 éves lánnyal akivel már pár napja beszélgetünk és ő nagyon szeretne engem :) viszont ő elég bajos csaj, cigizik, füvezik, de mégis nagyon jól kijövök vele , mindent elmondott magáról , még olyanokat is amiket eddig elmondása szerint senkinek nem mondott.

Szerintetek mi tévő legyek ? Neki még tetszik is, hogy nem volt senkim , nekem meg ő az egyetlen, aki valóban szeretne , viszont nagyon fiatal:( Nagyon nem szeretném megbántani, mert sajnos elég depis típus (hajlamos magába kárt tenni)

2016. nov. 16. 11:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem simán bevállalhatod a lányt. Ti is jó hatással lehetsz rá, ha biztos hátteret adsz neki, és neked is jót tehet, ha a párod egy kicsit bevállalósabb és szertelenebb. Beszélgessetek sokat, aztán kiderül, mi a helyzet. Ismerek olyan párt, akik 19-30 éves korukban találkoztak. Hét éve házasok. Szóval ezen ne rágódj. Legyetek együtt, érezzétek jól magatokat, a többi meg kiderül.
2016. nov. 16. 11:29
 2/12 anonim ***** válasza:
64%

10 evnyi korkulonbseg nem olyan sok, hidd el. Eloszor is szoktasd le a drogrol es a cigirol. Nem egeszseges. Tamogasd a tanulasban a jovoje kiepiteseben.

Az en pasim is depis, sot mar fel is akasztotta magat korabban. Szerencsere tulelte. 32 eves volt mikor talalkoztunk es szuz😊 Idobe telt, mire megkert, hogy csinaljak ferfit belole😶

Ovatosan kell az ilyenekkel. Ereztesd, hogy mellette allsz, hogy szereted, olel meg, simogasd, duruzsold a fulebe, milyen fontos o neked es hogy szukseged van ra. Sok szerencset!

2016. nov. 16. 11:45
 3/12 A kérdező kommentje:
Főleg a cigiről lenne jó ha leszokna, mivel asztmás volt
2016. nov. 16. 11:47
 4/12 anonim ***** válasza:
29%

10 evnyi korkulonbseg nem olyan sok, hidd el. Eloszor is szoktasd le a drogrol es a cigirol. Nem egeszseges. Tamogasd a tanulasban a jovoje kiepiteseben.

Az en pasim is depis, sot mar fel is akasztotta magat korabban. Szerencsere tulelte. 32 eves volt mikor talalkoztunk es szuz😊 Idobe telt, mire megkert, hogy csinaljak ferfit belole😶

Ovatosan kell az ilyenekkel. Ereztesd, hogy mellette allsz, hogy szereted, olel meg, simogasd, duruzsold a fulebe, milyen fontos o neked es hogy szukseged van ra. Sok szerencset!

2016. nov. 16. 11:47
 5/12 anonim ***** válasza:
Duplan kuldtem, bocs 🙁
2016. nov. 16. 11:48
 6/12 anonim ***** válasza:

Neki az a vonzó benned, hogy 1. idősebb vagy, 2. még szűz. Ha egyszer megvoltál neki, ki fog dobni, mint a hasmenéses macskát, egy menő srácért, aki nem akarja megváltoztatni egyből.

Neked meg azért kell ez a kis 15 éves ribizli, mert félsz, hogy szűzen halsz meg, és másnak nem kellesz. Ha nincs ló, jó a szamár is... Erre se érdemes hosszú kapcsolatot építeni, mert folyamatosan olyan nőkre fogsz vágyni, akiket te nem kaphatsz meg. Pl. aki nem kell, hogy kettőre hazaérjen, akinek az apja nem akar kinyírni, mert megdugtad, és nem neked kell fizetned minden kiadását, a fogamzásgátlótól a füves cigiig.

Aztán ha egyszer te akarod őt kirakni, majd jön a fesztivál, hogy öngyilkos lesz, és a többi.

Ezt jobb lenne már most lezárni, és tovább lépni. Addig, amíg egyikőtök sem szerez még több sebet. Szinte látom már lelki szemeim előtt a következő 5 kérdésedet...

2016. nov. 16. 11:52
 7/12 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy ő is szűz, mi az hogy megvoltam neki ?
2016. nov. 16. 11:58
 8/12 anonim ***** válasza:

"Eloszor is szoktasd le a drogrol es a cigirol"

Régen rossz már az a kapcsolat, ami úgy indul, hogy az egyik meg akarja változtatni a másikat, le akarja szoktatni erről-arról.

Nem sok a 10 év korkülönbség, valóban, két felnőtt ember kapcsolatában, de a ti esetetekben erről nincs szó. Egy felnőtt testben élő kisfiú, és egy magát nőnek képzelő, problémás gyerek. Két fuldokló, akik egymásba kapaszkodnak.

2016. nov. 16. 12:04
 9/12 anonim ***** válasza:

Leírom én a történetemet, mert hát talán a legjobb ilyenkor a saját tapasztalat.

23 éves voltam, amikor összejöttem egy 15 éves lánnyal. Én is ugyan ezt mondtam mint te, hogy fiatalabbnak nézek ki a koromnál.

Nálunk úgy nézett ki a dolog, hogy engem úgy 20 körülinek néztek, őt pedig 17-18 évesnek, szóval úgymond az utca embere nem botránkozott meg, hogy úristen... A baráti körét nem ismertem meg soha, nem akartam mert nem gondoltam, hogy 15 évesekkel szeretnék jó pofizni. Viszont ő az én baráti körömet igen, és meglepően jól beilleszkedett, még közös nyaraláson is volt velünk. Igaz hozzá teszem addigra már betöltötte a 16-t, igaz én már 24 éves voltam.

Nem akartunk semmit titokba csinálni, elmondta a dolgot az anyjának. Aki azonnal látni szeretett volna. én is szűz voltam mint te, és szerintem úgy volt mit akarhat ez az állat a kislányától. Megismert és szerintem látta nagyon nincs mitől félnie bár furcsállta a helyzetet...

miért pont ilyen fiatal lánytól akarok bármit is...

Ő úgy tudta, hogy a lánya nem csak szűz, hanem még csók se volt soha. Persze mindkettő megvolt már neki. Fura, így belegondolva hogy egy 15 éves tanít egy 23 éves férfit... :D

Szóval én voltam az, akitől féltve volt a lány, de a valóság teljesen fordítva volt. Neten ismerkedtünk meg, és kiderül hogy pucér képeket küldözget magáról más férfiaknak, akik a képére verik, és azt lefotózzák és megkapta válasz e-mailben. Szextalikat beszélt le, és folyamatosan csalt egy 29 éves formával.

Még az árkád wc-jében is le akart ápolni egy srácot.

őszinte leszek, egész úgy derült ki, hogy anno megadta a facebook jelszavát, hogy valamit állítsak be rajta. Gyanús volt a viselkedése, és néhány hónappal később megpróbáltam ezzel belépni az e-mail címére.

Ezután természetesen kinyomtatva a képes bizonyítékokat, hogy meztelen képeket küldözget magáról, meg szex talikat szervez stb felkerestem az anyját. Mégis csak kiskorúról volt szó... Nem akartam, hogy egy útszéli ku*va legyen belőle...

Elmondtam mindent, ők hálásan köszönték, eltiltották mindentől telefonját is elvették a leányzónak, és mára úgy tudom egy normálisabb nő lett belőle.

Egy hpv-vel azért megfertőzött búcsúzóként, kaptam néhány szemölcsöt a számra, amivel küzdtem pár évet, és a térdemre is amit azóta leműtöttek, és azóta is hegek emlékeztetnek erre a kapcsolatra.

Én nem gondolom azt, hogy neked egy ilyen kislánnyal össze kéne jönnöd. Nem hiszem, hogy bármit is nyerhetnél te ezzel...

Most 27 éves vagyok jelenleg, a párom 22 lassan két éve vagyunk együtt. Eszembe nem jutott már 20 év alatti lánnyal ismerkedni, még akkor se ha normális. Gyerekek még, nem lehet velük tervezni, és már vonzónak se találom őket. Az akkori énemnek még elnézem ezt a dolgot, de 25 évesen ilyenről szó se lehetett volna esetemben

2016. nov. 16. 12:27
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Anno volt egy barátnőm. 15-16 évesek voltunk, a srác 29 éves volt. Persze senki nem nézte ki belőle, fiatalabbnak tűnt a koránál, meg hivatalosan mindenhol azt mondták róla, hogy 22... Nagyon megnyerő srác volt, még úgy-ahogy a szülők is elfogadták, a barátnőm meg nagyon menő volt köztünk, baráti körben, mert egy ilyen srácot felszedett. Kábé fél évig működött a dolog, aztán kezdtek kibukni a korkülönbségből adódó dolgok, már nem nagyon mentek a közös programok, a srác ki akarta sajátítani a barátnőmet, aztán meg az volt a gond, hogy ő pénzeli (cigi, fogamzásgátló és egyebek), és úgy érezte, hogy a leányzó kihasználja, holott anno saját maga ajánlotta fel ezeket... Szóval azok a dolgok kezdtek problémásak lenni, amin az első ködben az ember túllendül.

Hidd el, bármennyivel és érettebb a koránál, hosszú távon nem működne. Ha pedig eleve hajlamos magában kárt tenni, akkor veszélyes is belemenni jobban, hiszen ha már nem működik a dolog, nem fogsz tudni megszabadulni - mert te voltál az első szerelme, elhajítottad, tönkretetted az életét, stb.

2016. nov. 16. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!