Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/Nők! Hogyan kezdjek hozzá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Hogyan kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy hogyan kezdjek el ismerkedni veletek. Az a helyzet, hogy mocskosul kevésnek érzem magam hozzátok, ezért nem is igazán merek odamenni... Hogyan kezdjem el a beszélgetést? Mit kellene mondanom, hogy ne untassam a nőket? Díjazzátok azt, ha sokat kérdeznék rólatok vagy megijesztene benneteket?
2016. szept. 3. 15:59
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem kell túlizgulni.

Természetesen értékeljük, ha a fiú sokat kérdez rólunk, de nem kell kérdezz-feleleket játszani az egész randi alatt.

Fontos, hogy te is beszélj magadról, hogy meg lehessen ismerni, amennyire első alkalommal meg lehet a másikat.

Kötetlen beszélgetés, közös érdeklődési kör fejtegetése.

Nincs ebben semmi ördöngösség.

Nem kell félni, legyél bátor!

2016. szept. 3. 16:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Legyen önálló személyiséged és önbizalmad kezdetnek.
2016. szept. 3. 16:10
 3/9 A kérdező kommentje:
De egyáltalán hogyan szólítsak meg egy nőt? Én ehhez béna vagyok...
2016. szept. 3. 16:10
 4/9 A kérdező kommentje:
#2 Önálló személyiségem van, nem megyek a tömeggel. Önbizalomhiány viszont van...
2016. szept. 3. 16:11
 5/9 anonim ***** válasza:
83%

De, egy vagy a tömegből, egy önbizalomhoányos nyuszika. Nicns gondolom sok sikered az életben, nem tesz semmi boldoggá vagy elégedetté csak létezel a mindennapokban. Ha nem így lenne, lenne önbizalmad megszólítani egy nőt annyival, hogy "szia, bocsi, hogy csak így megszólítalak, de szimpatikusnak tűnsz és szívesen megismernélek. Gábor vagyok"

Ennyi kb., ha élőben nagyon nem megy, ismerkedj online.

2016. szept. 3. 16:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Jézusom...itt is betaláltak a trollok...mi a f.aszt keresek még ezen a szaros gyk-n?
2016. szept. 3. 16:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Annyira, de annyira tudtam, hogy valaki jön majd oltogatni...de hát ha ennyit ad ki az IQ, az nem az én bajom...
2016. szept. 3. 16:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Az a ciki, hogy ez nem trollkodás, csak a kritikát nem viseled el. Fájó pontra találtam, mi? Ha mással nem, meagaddal próbálj talán őszinte lenni, az önbizalomhiány pont abból ered, hogy sikertelen vagy az életben, semm inem nyújt örömöt, semmi nem tölt fel, csak szorongsz a magad pici világában. Maradj akkor a komfortzónán belül, csak ott nő nem lesz.
2016. szept. 3. 19:27
 9/9 anonim ***** válasza:

5-ös, azaz 8-as:

Szerintem rosszul látod. Ez a kérdés feltevés is eleve ismerkedés kezdeményezésének minősült :-)

Kérdező:

Ha nem akarod untatni a nőket, akkor kérdezd őket, de ne úgy faggasd, mint valami nyomozó a kihallgatáson reflektorral. A nők szeretik, ha meghallgatják őket. Csak menj oda, kérdezz egyet, vagy mondj valamit és utána kérdezz, aztán majd alakul. Hiába tervezed meg előre, akkor már egy másik ember is lesz a beszélgetésben, aki alakít rajta, reagál arra, amit mondtál/kérdeztél. Ha nem jössz be a lánynak, vagy van valakije, úgyis beleszövi az első 5 mondat egyikébe a "barátom", "párom" szót. Az pedig a búcsú pillanata.

2016. szept. 4. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!