Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 25 éves fiú vagyok, nem volt még soha senkim (fiatalabbnak nézek ki jóval) , társkeresőkön is próbálkoztam mostanába, viszont egy másik oldalon össze találkoztam egy 15 éves lánnyal akivel már pár napja beszélgetünk és ő nagyon szeretne engem :) viszont ő elég bajos csaj, cigizik, füvezik, de mégis nagyon jól kijövök vele , mindent elmondott magáról , még olyanokat is amiket eddig elmondása szerint senkinek nem mondott.

Szerintetek mi tévő legyek ? Neki még tetszik is, hogy nem volt senkim , nekem meg ő az egyetlen, aki valóban szeretne , viszont nagyon fiatal:( Nagyon nem szeretném megbántani, mert sajnos elég depis típus (hajlamos magába kárt tenni)

2016. nov. 16. 11:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
68%

Ugyan már. Te sem gondolhatod komolyan, hogy egy 25 éves és egy 15 éves között normális, hosszú távú kapcsolat alakulhat ki, ugye? Hiába "érett" a fiatalabb és hiába "gyerekesebb" az idősebb, akkora életmódbeli, mentalitásbeli különbség van köztük, hogy nem működhet. Te már sejtésem szerint dolgozol, ő még le sem érettségizett! Teljesen más élethelyzetben vagytok...

Anno 14-15 évesen jöttem össze az első, akkor 19 éves barátommal. Én baromira koraérettnek tartottam magam, nem cigiztem, nem ittam magam a sárga földig minden hétvégén, mint az osztálytársaim nagy része, voltak hosszú távú terveim, céljaim, amikért tettem is. Barátomat meg a sok szenvedés edzette meg, 19 éves korára tök kiforrott ember volt.

Működött a dolog közöttünk 3 évig. Igazából soha nem volt semmi probléma a kapcsolatunkkal, még most is abszolút pozitívan gondolok rá. De rá kellett jönnöm, hogy bármennyire érettnek tartottam magam, igazából nem voltam az, és 18 éves koromig még rengeteget változtam, míg ő már nem igazán. Teljesen más irányokba ment az életünk, egyre jobban távolodtunk.

10 év korkülönbség egyébként nem sok, ha mindkét fél felnőtt. Mondjuk egy 30 és egy 40 éves között...

De 15 és 25? Nemnem.

2016. nov. 16. 13:51
 12/12 anonim ***** válasza:

nagyon tapasztalanok vagytok, ő pedig még rendkívül felelőtlen is.

Nem azt mondom, hogy hagyd, de ebből nem lesz hosszú távon semmi! Tapasztalatszerzésnek jó mindkettőtöknek.

2016. nov. 16. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!