Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért főképp csak a nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért főképp csak a nőket hibáztatják a férfi társaim a társkeresési problémák végett? Nem lehet, hogy ti is hibásak vagytok?

Figyelt kérdés
Tehát arra gondolok, hogy sokan panaszkodnak, hogy ebben a felszínes világban csak akkor van esélye a férfinak, ha minimum modell kinézetű, de ha nem az, akkor viszont legyen sok pénze. Ez a felfogás már nekem is fárasztó, látszik, hogy csak a külső tényezőkre gondolnak ilyenkor a férfiak, a belsőre nem, mert szerintük a belső már nem fontos a mai világban. Aztán ez egy ördögi kör, mert mivel azt hiszik, hogy a belső nem fontos, ezért nem érdekli őket, ha mondjuk bunkók, pedig lehet, hogy éppen ez miatt nincs senkijük. Na most elmondanám az én történeteimet, szeretek példálózni, szeretek példát hozni az életből/életemből. Én egy 26 éves férfi vagyok, aki - szerintem - nem szép. Ezt nem csak úgy mondom, valóban nem tartom magam annak, bár ez szubjektív dolog, de mindegy. Eléggé aszimmetrikus az arcom, fogsoromon is lehetne alakítani, gerincferdülésem is van, stb., a lényeg, hogy nem vagyok modell kinézetű pasi. Ennek ellenére el tudom mondani magamról, hogy már volt több kapcsolatom is. (Zárójelben jegyezném meg, hogy nem, nem bányarémekkel, úgy tudnám ezt érzékeltetni, hogy ha például én vagyok 10-ből 4-es kategória, akkor ők voltak 6-8-as kategóriájúak. Nem szeretem ezt így mérni, viszont most így tudom érzékeltetni.) Tehát felvetődik a kérdés, hogy hogyan csináltad ezt, öreg? Nem vagy modell alkatú, nem vagy milliomos, tekintve, hogy teherautósofőrként dolgozol, a családod sem gazdag, hogy esetleg örökölnél valami csillogó, sok csilliós palotát, semmi ilyesmi nincs, akkor mégis hogyan volt már több barátnőd? Mi a titkod? És itt jön a lényeg, a kulcs a személyiségemben rejtőzik. Azt tudom mondani, hogy élek, megélem az életet, a hibáim ellenére szeretek élni, nem panaszkodok állandóan, közvetlen vagyok, értelmes, vicces, művelt, van jövőkép előttem, céljaim vannak, és a testi hibáimból poént csinálok. Gondolom, az utóbbi egy kis magyarázatra szorul. Az egyik barátnőmmel úgy ismerkedtem meg, hogy konkrétan a nemi szervem nem igazán nagy méretével viccelődtem, és úgy tűnik, tetszett neki, 2 évig volt a barátnőm. Itt nem a nemi szerven van a hangsúly, hanem azon, ahogyan ezt én akkor tálaltam neki beszélgetésben, poén formájában, és amikor sokadjára is megnevettettem (más dolgokkal is), akkor éreztem, hogy alakul valami, és így is lett. Egy másik barátnőmmel úgy ismerkedtem össze, hogy egy kisebb társaság tagjaként ültünk egy bizonyos helyen, majd szóba került az emberi kinézet, evolúció, aztán egy ponton megemlítettem, hogy hát rajtam szerintem elég sok hiba van, mennyire kicseszett velem a természet, de ezt sem bús, letargiás állapotban adtam elő. Itt is poénkodtam egy-két dologgal, ezután váltottunk témát a társasággal, később pedig arra lettem figyelmes, hogy már szinte csak a hölggyel beszélgetek. Olyan jól sikerült mindez, hogy utána 3 évre összekötöttük az életünket. (Nem 3 évre terveztünk, sajnos 3 év után elváltak útjaink.) Aztán egy másik kapcsolat pedig úgy született, hogy gyakorlatilag megvédtem egy valamelyest részeg tuskótól az adott hölgyet, nem verekedtem, hanem szépen elmagyaráztam az illető férfinak, hogy mit nem kellene tennie, vegye észre, hogy a hölgynek kellemetlen már az egész helyzet. A nő megköszönte, majd leültünk beszélgetni, a többi szépen kialakult közöttünk. (Volt még 1-2 kapcsolatom, de azok inkább gyerekszerelmek voltak.) Tehát jól látszik ezekből a történetekből, hogy nem minden a külső, mint ahogyan sokan hiszik, azt a nőt pedig ott kell hagyni, aki valóban nem tud túllépni a külsőn. Nem lesz egyik férfi sem vonzó, ha egyfolytában sajnáltatja magát, ha sír, hogy ő nem kell senkinek, meg ilyesmik. Az a baj, sokan rápörögnek erre az egész női témára, a szerelemre, szexre, párkapcsolatra. Görcsös lesz az egész, és akkor már megette a fene. Tutibb recept a csipetnyi humor, életkedv, jövőkép, kedvesség, segítőkészség, stb. Ezt tudom mondani.

2018. aug. 24. 20:49
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
17%
nah majd mikor te is kifogsz "1 modern nárcisztikus nőt", azt hiszed király vagy, aztán rájössz, hogy csak xyz tulajdonságod/értéked vagy pénzed kellett, akkor máshogy látod majd utána. Azt mikor ugyanez történik 5x-10x akkor meg le is mondasz az egészről kb :)
2018. aug. 24. 21:33
 22/32 anonim ***** válasza:
25%

19-es mert ez a valóság. Havernak jó vagyok, mert segítek, meghallhatok minden nőt, magabiztos is vagyok, de élni azt már nem.

Mert nincs palota,kocka has, szőke haj és kék szem meg tetkók...

2018. aug. 24. 21:34
 23/32 anonim ***** válasza:
73%
Nőként pld nekem soha nem jött be mikor valaki nagyon izmos, szerintem nem szép.A szepfiukat se szerettem és a nálam gazdagabbakert se csorgott a nyalam.Sokkal fontosabb nekem, hogy egy férfi tudjon beszélgetni,egyenrangú partnernek tartson.A párom sem az izmaival varázsolt el hanem, hogy értelmesen lehet vele beszélgetni.Mondjuk átlagos nő vagyok,itt még legtöbb esetben 10/10es nőkről beszélgetnek a férfiak mintha csak az az egy kategória volna.😂
2018. aug. 24. 21:35
 24/32 anonim ***** válasza:
28%
a 10/2-es is azt hiszi hogy 10/10-es, mert annyi hapsi jut rájuk (a sok elutasítás végett), szóval nincs már kategória szerintem...
2018. aug. 24. 21:36
 25/32 anonim ***** válasza:
77%

nem az a baj, hogy nem jut nekik nő..hercegnő kéne

de amik férfiként is betalálnak privát üzenetben, hát nem irigylem a lányokat..

van ahol a nő a hibás de a gyakori az elég torz..vmit sejtet a férfifelhozatalról, hogy minden kis ürüggyel írogatnak rám nők a pár szavas válaszaimnál felfedezve bennem vmit..és bizony megesett, hogy belezúgott puszán a gondolataimba az illető..akkor ott miféle külső és pénz volt bevillantva neki..

azért mikor az én fogalmazásomra izgulnak tömegesen ott mi lehet az átlag?

2018. aug. 24. 21:53
 26/32 anonim ***** válasza:
78%

Látod kérdező a 17-es, 18-as már annyira beleragadt ebbe a szemléletbe, hogy ehhez is alakítja a valóságot. Ez egyfajta cső látássá alakul.

Eleve olyan mondatnak nincs sok értelme, ami úgy kezdődik, hogy "A nők" meg "A férfiak". Nem valami egyéniségnélküli aranyhal az ember, hogy mind egyforma. A luxus rib1től terézanyáig mindenféle nő létezik, ahogy férfrinél is önsajnáltató gyk-stól kezdve, a pöc$ méretével humorizálón át az audis suttyóig.

Ez a példa meg a pesti és a falusi lánnyal... Ez kvázi átírható bármire. Neked is akkora pofád nőne jó eséllyel, ha minden ujjadra teremne olyan nő amilyet csak szeretnél, hogy két hétbe telne, míg egyet rágsz a kaján. De lehetne ez pénz is vagy tehetségre vonatkoztatva.

Sokat járatott "okoskodás" ez, de nem csoda hisz igaz, hogy könnyebb mást hibáztatni, mint magunkat. Ismerek ilyet, sose ő a hibás. Nem is fejlődik és nem is halad az életbe szinte sehova se és ez nem is csoda. Ha nem ismerem fel a hibát, hogy javítom ki? Sehogy.

Kérdező ne próbálj itt embereket téríteni, energia pazarlás. Az ő világukban a nők a démonok és mind aranyéhes ribi stb stb. Lehet tényleg ilyenekkel hozta őket össze a sors, lehet csak az ilyeneket veszik észre, de sajnos olyan ostobák, hogy nem látják, nem ismerik fel, hogy más is létezhet.

2018. aug. 24. 21:56
 27/32 anonim ***** válasza:
0%
18-as vagyok, észreveszem h más is létezik, de valahogy mégse 'kacsint' felém, pedig én kezdeményezek... nem érdekel a kifogás, nyilán én is másképp állnék hozzá, ha a nőknek kellene kezdeményezni, és kapnék halomra istenítő üzeneteket még akkor is ha 90kg lennék 150centihez. torz világ, torz világkép. ennyi.
2018. aug. 25. 01:15
 28/32 anonim ***** válasza:

A pénz a többségnél annyira számít, hogy fent tudjon tartani egy családot, ne ingyenélő munkaerulo legyen, aki minden hulyesege költi el a pénzét.

A külső már más, ugyanis béna külsővel tényleg nehéz. Viszont köztudott, hogy a humorérzék nagy vonzerő. Egy átlagos férfi kellő bátorsággal, nyitottsággal, és jó humorérzékkel jó eséllyel indul a parkeresesben. Egyik csoporttarsam sem néz ki valami szépen, de eszméletlen humora van, és egyetemen minden héten más nőt dug. Egy nőnek az a fontos, hogy jól érezze magát veled, és ha nem te vagy kvazinodo, akkor lehengerlo humorérzékkel osszefog jönni, mert jól fogja magát érezni veled. Csakhogy ez a humorérzék nem mindenkinél van meg.

A parkeresesben szerintem férfi és nő is hibás. A bunkó, peniszképkuldo, minden áron kell egy csaj akit megdughatok és ha nem akar akkor hülye az ribi gondolkodású pasik egyfajta torz képet alakítanak ki a nők agyában. Egyrészt sokaknak a nagy verseny miatt megno az egojuk, és el fogják hinni, hogy ők értékesek. Azok, hiszen ha nem is állandóan, tudnak válogatni, és ha már megtehetik, akkor miért ne, ki kell tűnni a tömegből. A humorérzék erre tökéletes. A másik fajta nők pedig elkomyvelik, hogy minden férfi csak meg akar dugni. Viszont azt is hozzá kell tenni, hogy egy nő sokkal jobban bírja kapcsolat nélkül mint egy férfi, ez pedig a szexuális vágyak miatt van. Sok nő simán elvan hónapokig, évekig szex nélkül, ami a fiúknak nagy frusztrációt okoz. Sok kő hetente egyszer masztizik, de akár hónapokig is bírja. A legtöbb férfi 1-2 naponta csinálja és nagyon ritka hogy valaki egy hétig bírja. Egy férfinek olyan szempontból jobban szüksége van egy nőre, mint fordítva, ami aztán mégis látszik.

Egy férfinak muszáj tökös lennie, muszáj kezdeményeznie, ( akikben ez a fajta magabiztosság nincsen meg, azok el vannak veszve),viszont Egy nőnél ez nem szükséglet. Ha pedig valaki csak átlagos, nincsen az a különleges megfogó ereje, akkor onnantól kezdve sok nő nem fog neki utat adni hogy esetleg jobban megismerje, és hogy megtudja mutatni az egyéb pozitív tulajdonsagait is.

2018. aug. 25. 02:02
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem soha nem fogunk "találkozni", mert nekem az az egyetlen férfi kell, aki tetszik nekem külsőre, belsőre, és vice versa, tehát nekem ez lenne a "menő", pasik meg nem azt az egyet keresik, hanem a "minden héten mást dug" a non plus ultra náluk.
2018. aug. 25. 02:29
 30/32 anonim ***** válasza:
konnyu mast hibaztatni. de noktol nem hallod annyiszor, hogy belefaradtak a ferfiakba, mert "mindegyik felrek*r" vagy "bunko" vagy "uralkodasi manias" vagy "hazug" vagy "csak d*gasra kellek". hajaj, pedig meg normalisnak tuno, atlagos ferfiakrol is mik derultek kapcsolataim soran... :) ez meg nem zarja ki, hogy van olyan ferfi, aki tenyleg normalis es nem csak annak mutatja magat. vagy most kopkodjek en is a ferfiakra, mikozben a macskaimmal elek es adjam fel? come on, gyerekek. ti maganugyetek, hogyan dontotok, de akkor legalabb maradjatok csendben. ha pedig probalkoztok, akkor hogyan varjatok el, hogy talaltok normalis not, mikozben gyulolitek oket?
2018. aug. 25. 09:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!