Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért főképp csak a nőket hibáztatják a férfi társaim a társkeresési problémák végett? Nem lehet, hogy ti is hibásak vagytok?
Teljesen mind1 ki kit hibáztat. Beljebb tőle úgy sem lesz :D.
Engem aztán hiába okol bàrki is hogy férfiként nem talál nőt. Nőként mi is a hibám? Magyarázza meg! ;))
Akik csak a nőket hibáztatják azok valószínűleg éretlenek, nincs megfelelő önismeretük, így mindenért valaki mást hibáztatnak, aztán csodálkoznak, hogy nem tudnak egyről a kettőre lépni. Lehet, hogy neked sok ilyen ismerősöd van ,de szerintem azért a többség nem ilyen.
Az első és legfontosabb lépés, hogy az ember őszinte legyen saját magához, ezzel ugyanis rengeteg felesleges energiapocsékolástól szabadítja meg magát.
Én sosem hibáztattam a nőket, mert pontosan tudom, hogy mi az oka a társkeresési sikertelenségemnek, ez pedig nem más, mint a végtelenül kifinomult ízlésem és igényességem, jelentkező éppenséggel van bőven, akinek tetszenék, csak hát egész egyszerűen én nem vagyok hajlandó összejönni akárkivel, csak olyannal, akinek a társaságában boldog vagyok. Eddig 3 ilyen lánnyal találkoztam, nekik meg pont nem kellettem.
Baromság! Nézd csak meg, hogy a szupermacsóktól mi minden aljasságot képesek a nők eltűrni, csakhogy megtarthassák, az izmos testű, szétvarrt karú-lábú bömös/mergás/ajudis csávót. Vele lehet villogni és kár lenne őt elveszíteni... na így gondolkodnak a nők.
Nézd végig az itteni kérdéseket, amikor nők panaszkodnak a párkapcsolataikról. Persze mindegyik tagad, hogy a pasikája nem is néz ki olyan jól, meg nem is olyan nagy eresztés, de azért minden este hancúroznak egyet lefekvéskor két jó nagy veszekedés/verés között. No comment!
Mikor fognak a nők agyat növeszteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!