Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért főképp csak a nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért főképp csak a nőket hibáztatják a férfi társaim a társkeresési problémák végett? Nem lehet, hogy ti is hibásak vagytok?

Figyelt kérdés
Tehát arra gondolok, hogy sokan panaszkodnak, hogy ebben a felszínes világban csak akkor van esélye a férfinak, ha minimum modell kinézetű, de ha nem az, akkor viszont legyen sok pénze. Ez a felfogás már nekem is fárasztó, látszik, hogy csak a külső tényezőkre gondolnak ilyenkor a férfiak, a belsőre nem, mert szerintük a belső már nem fontos a mai világban. Aztán ez egy ördögi kör, mert mivel azt hiszik, hogy a belső nem fontos, ezért nem érdekli őket, ha mondjuk bunkók, pedig lehet, hogy éppen ez miatt nincs senkijük. Na most elmondanám az én történeteimet, szeretek példálózni, szeretek példát hozni az életből/életemből. Én egy 26 éves férfi vagyok, aki - szerintem - nem szép. Ezt nem csak úgy mondom, valóban nem tartom magam annak, bár ez szubjektív dolog, de mindegy. Eléggé aszimmetrikus az arcom, fogsoromon is lehetne alakítani, gerincferdülésem is van, stb., a lényeg, hogy nem vagyok modell kinézetű pasi. Ennek ellenére el tudom mondani magamról, hogy már volt több kapcsolatom is. (Zárójelben jegyezném meg, hogy nem, nem bányarémekkel, úgy tudnám ezt érzékeltetni, hogy ha például én vagyok 10-ből 4-es kategória, akkor ők voltak 6-8-as kategóriájúak. Nem szeretem ezt így mérni, viszont most így tudom érzékeltetni.) Tehát felvetődik a kérdés, hogy hogyan csináltad ezt, öreg? Nem vagy modell alkatú, nem vagy milliomos, tekintve, hogy teherautósofőrként dolgozol, a családod sem gazdag, hogy esetleg örökölnél valami csillogó, sok csilliós palotát, semmi ilyesmi nincs, akkor mégis hogyan volt már több barátnőd? Mi a titkod? És itt jön a lényeg, a kulcs a személyiségemben rejtőzik. Azt tudom mondani, hogy élek, megélem az életet, a hibáim ellenére szeretek élni, nem panaszkodok állandóan, közvetlen vagyok, értelmes, vicces, művelt, van jövőkép előttem, céljaim vannak, és a testi hibáimból poént csinálok. Gondolom, az utóbbi egy kis magyarázatra szorul. Az egyik barátnőmmel úgy ismerkedtem meg, hogy konkrétan a nemi szervem nem igazán nagy méretével viccelődtem, és úgy tűnik, tetszett neki, 2 évig volt a barátnőm. Itt nem a nemi szerven van a hangsúly, hanem azon, ahogyan ezt én akkor tálaltam neki beszélgetésben, poén formájában, és amikor sokadjára is megnevettettem (más dolgokkal is), akkor éreztem, hogy alakul valami, és így is lett. Egy másik barátnőmmel úgy ismerkedtem össze, hogy egy kisebb társaság tagjaként ültünk egy bizonyos helyen, majd szóba került az emberi kinézet, evolúció, aztán egy ponton megemlítettem, hogy hát rajtam szerintem elég sok hiba van, mennyire kicseszett velem a természet, de ezt sem bús, letargiás állapotban adtam elő. Itt is poénkodtam egy-két dologgal, ezután váltottunk témát a társasággal, később pedig arra lettem figyelmes, hogy már szinte csak a hölggyel beszélgetek. Olyan jól sikerült mindez, hogy utána 3 évre összekötöttük az életünket. (Nem 3 évre terveztünk, sajnos 3 év után elváltak útjaink.) Aztán egy másik kapcsolat pedig úgy született, hogy gyakorlatilag megvédtem egy valamelyest részeg tuskótól az adott hölgyet, nem verekedtem, hanem szépen elmagyaráztam az illető férfinak, hogy mit nem kellene tennie, vegye észre, hogy a hölgynek kellemetlen már az egész helyzet. A nő megköszönte, majd leültünk beszélgetni, a többi szépen kialakult közöttünk. (Volt még 1-2 kapcsolatom, de azok inkább gyerekszerelmek voltak.) Tehát jól látszik ezekből a történetekből, hogy nem minden a külső, mint ahogyan sokan hiszik, azt a nőt pedig ott kell hagyni, aki valóban nem tud túllépni a külsőn. Nem lesz egyik férfi sem vonzó, ha egyfolytában sajnáltatja magát, ha sír, hogy ő nem kell senkinek, meg ilyesmik. Az a baj, sokan rápörögnek erre az egész női témára, a szerelemre, szexre, párkapcsolatra. Görcsös lesz az egész, és akkor már megette a fene. Tutibb recept a csipetnyi humor, életkedv, jövőkép, kedvesség, segítőkészség, stb. Ezt tudom mondani.

2018. aug. 24. 20:49
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is köztudott volt hogy a vicces emberek sikeresek a nőknél. Ezzel nem mondtál újat. Akkor most adj tippeket olyanoknak akiknek ez a viccelődős stílus nem megy.
2018. aug. 24. 20:53
 2/32 anonim ***** válasza:
89%
Hát, ezért nem sok jót fogsz kapni az itteni fiúktól, az biztos.
2018. aug. 24. 20:54
 3/32 A kérdező kommentje:
Tisztelt első válaszoló! Kihagyod azt a tényt, hogy mellette nem vagyok szép, és most inkább azon volt a hangsúly. Arról beszéltem, hogy miért ne a külső dolgokra pörögjön rá az ember, és biztos-e, hogy mindig a nő a hibás.
2018. aug. 24. 20:55
 4/32 A kérdező kommentje:
De hogy válaszoljak is, egyes! Az olyan férfi tanuljon kommunikálni. Vannak például jó könyvek ebben a témában. Legyen nyitottabb, tanuljon meg humoros lenni. Ott van mindenkiben, csak elő kell hozni, mert sokszor a kinézet miatt rejtve maradnak. Legyen bátor lenni a férfi.
2018. aug. 24. 20:57
 5/32 anonim ***** válasza:
18%
A belső másodlagos a nőknek, akkor fontos ha a külső tökéletes, és nem akarom túlragozni regényt lehetne erről írni. És saját tapasztalat, magas vagyok, imádok táncolni, sokáig sportoltam is, de teljesen lapos sosem volt a hasam és csak az arcom nem jóképű. Belsőre minden nő azt mondja tökéletes férfi vagyok, 4 évig nem találtam senkit a válásom után. Most is akivel élek egy templom egere az egész családja, azért kellettem mert van kocsim, nyaralóm és lakásom. Szóval igen a nők a külsőt nézik...3 nagyon jóképű ismerősöm van, a nők mint a legyek... De már sokat írtam így is. 41F
2018. aug. 24. 20:58
 6/32 A kérdező kommentje:
*Merjen bátor lenni.
2018. aug. 24. 20:58
 7/32 anonim ***** válasza:
46%

Teljesen mind1 ki kit hibáztat. Beljebb tőle úgy sem lesz :D.

Engem aztán hiába okol bàrki is hogy férfiként nem talál nőt. Nőként mi is a hibám? Magyarázza meg! ;))

2018. aug. 24. 21:00
 8/32 A kérdező kommentje:
5-ös. Én úgy érzem, hogy már beleunt is lehetsz, pesszimista típus. Ez érződhet a kisugárzásodon is. Ez is lehet probléma. Kivételek pedig mindig lesznek, mindig lesz olyan, aki csak a külsőre hajt, őket el kell kerülni.
2018. aug. 24. 21:01
 9/32 anonim ***** válasza:
25%

Akik csak a nőket hibáztatják azok valószínűleg éretlenek, nincs megfelelő önismeretük, így mindenért valaki mást hibáztatnak, aztán csodálkoznak, hogy nem tudnak egyről a kettőre lépni. Lehet, hogy neked sok ilyen ismerősöd van ,de szerintem azért a többség nem ilyen.

Az első és legfontosabb lépés, hogy az ember őszinte legyen saját magához, ezzel ugyanis rengeteg felesleges energiapocsékolástól szabadítja meg magát.

Én sosem hibáztattam a nőket, mert pontosan tudom, hogy mi az oka a társkeresési sikertelenségemnek, ez pedig nem más, mint a végtelenül kifinomult ízlésem és igényességem, jelentkező éppenséggel van bőven, akinek tetszenék, csak hát egész egyszerűen én nem vagyok hajlandó összejönni akárkivel, csak olyannal, akinek a társaságában boldog vagyok. Eddig 3 ilyen lánnyal találkoztam, nekik meg pont nem kellettem.

2018. aug. 24. 21:03
 10/32 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
32%

Baromság! Nézd csak meg, hogy a szupermacsóktól mi minden aljasságot képesek a nők eltűrni, csakhogy megtarthassák, az izmos testű, szétvarrt karú-lábú bömös/mergás/ajudis csávót. Vele lehet villogni és kár lenne őt elveszíteni... na így gondolkodnak a nők.

Nézd végig az itteni kérdéseket, amikor nők panaszkodnak a párkapcsolataikról. Persze mindegyik tagad, hogy a pasikája nem is néz ki olyan jól, meg nem is olyan nagy eresztés, de azért minden este hancúroznak egyet lefekvéskor két jó nagy veszekedés/verés között. No comment!

Mikor fognak a nők agyat növeszteni?

2018. aug. 24. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!