Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért főképp csak a nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért főképp csak a nőket hibáztatják a férfi társaim a társkeresési problémák végett? Nem lehet, hogy ti is hibásak vagytok?

Figyelt kérdés
Tehát arra gondolok, hogy sokan panaszkodnak, hogy ebben a felszínes világban csak akkor van esélye a férfinak, ha minimum modell kinézetű, de ha nem az, akkor viszont legyen sok pénze. Ez a felfogás már nekem is fárasztó, látszik, hogy csak a külső tényezőkre gondolnak ilyenkor a férfiak, a belsőre nem, mert szerintük a belső már nem fontos a mai világban. Aztán ez egy ördögi kör, mert mivel azt hiszik, hogy a belső nem fontos, ezért nem érdekli őket, ha mondjuk bunkók, pedig lehet, hogy éppen ez miatt nincs senkijük. Na most elmondanám az én történeteimet, szeretek példálózni, szeretek példát hozni az életből/életemből. Én egy 26 éves férfi vagyok, aki - szerintem - nem szép. Ezt nem csak úgy mondom, valóban nem tartom magam annak, bár ez szubjektív dolog, de mindegy. Eléggé aszimmetrikus az arcom, fogsoromon is lehetne alakítani, gerincferdülésem is van, stb., a lényeg, hogy nem vagyok modell kinézetű pasi. Ennek ellenére el tudom mondani magamról, hogy már volt több kapcsolatom is. (Zárójelben jegyezném meg, hogy nem, nem bányarémekkel, úgy tudnám ezt érzékeltetni, hogy ha például én vagyok 10-ből 4-es kategória, akkor ők voltak 6-8-as kategóriájúak. Nem szeretem ezt így mérni, viszont most így tudom érzékeltetni.) Tehát felvetődik a kérdés, hogy hogyan csináltad ezt, öreg? Nem vagy modell alkatú, nem vagy milliomos, tekintve, hogy teherautósofőrként dolgozol, a családod sem gazdag, hogy esetleg örökölnél valami csillogó, sok csilliós palotát, semmi ilyesmi nincs, akkor mégis hogyan volt már több barátnőd? Mi a titkod? És itt jön a lényeg, a kulcs a személyiségemben rejtőzik. Azt tudom mondani, hogy élek, megélem az életet, a hibáim ellenére szeretek élni, nem panaszkodok állandóan, közvetlen vagyok, értelmes, vicces, művelt, van jövőkép előttem, céljaim vannak, és a testi hibáimból poént csinálok. Gondolom, az utóbbi egy kis magyarázatra szorul. Az egyik barátnőmmel úgy ismerkedtem meg, hogy konkrétan a nemi szervem nem igazán nagy méretével viccelődtem, és úgy tűnik, tetszett neki, 2 évig volt a barátnőm. Itt nem a nemi szerven van a hangsúly, hanem azon, ahogyan ezt én akkor tálaltam neki beszélgetésben, poén formájában, és amikor sokadjára is megnevettettem (más dolgokkal is), akkor éreztem, hogy alakul valami, és így is lett. Egy másik barátnőmmel úgy ismerkedtem össze, hogy egy kisebb társaság tagjaként ültünk egy bizonyos helyen, majd szóba került az emberi kinézet, evolúció, aztán egy ponton megemlítettem, hogy hát rajtam szerintem elég sok hiba van, mennyire kicseszett velem a természet, de ezt sem bús, letargiás állapotban adtam elő. Itt is poénkodtam egy-két dologgal, ezután váltottunk témát a társasággal, később pedig arra lettem figyelmes, hogy már szinte csak a hölggyel beszélgetek. Olyan jól sikerült mindez, hogy utána 3 évre összekötöttük az életünket. (Nem 3 évre terveztünk, sajnos 3 év után elváltak útjaink.) Aztán egy másik kapcsolat pedig úgy született, hogy gyakorlatilag megvédtem egy valamelyest részeg tuskótól az adott hölgyet, nem verekedtem, hanem szépen elmagyaráztam az illető férfinak, hogy mit nem kellene tennie, vegye észre, hogy a hölgynek kellemetlen már az egész helyzet. A nő megköszönte, majd leültünk beszélgetni, a többi szépen kialakult közöttünk. (Volt még 1-2 kapcsolatom, de azok inkább gyerekszerelmek voltak.) Tehát jól látszik ezekből a történetekből, hogy nem minden a külső, mint ahogyan sokan hiszik, azt a nőt pedig ott kell hagyni, aki valóban nem tud túllépni a külsőn. Nem lesz egyik férfi sem vonzó, ha egyfolytában sajnáltatja magát, ha sír, hogy ő nem kell senkinek, meg ilyesmik. Az a baj, sokan rápörögnek erre az egész női témára, a szerelemre, szexre, párkapcsolatra. Görcsös lesz az egész, és akkor már megette a fene. Tutibb recept a csipetnyi humor, életkedv, jövőkép, kedvesség, segítőkészség, stb. Ezt tudom mondani.

2018. aug. 24. 20:49
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező én egyetértek veled, rengetegen akik átlagosak vagy kicsivel alatta vannak, simán találhatnak párt bármikor. Persze sokan fogják a külsőre meg a pénztelenségre hogy nincs senkijük. Ami egy nagy baromság. Meg úgy egyébként is ha nekikeseredik az ember csak roszabb lesz. Meg kell találni mindenkinek azt hogy mi érdekli az életben és azzal foglalkozni nem a pártalálásra rágörcsölni szerintem.

Nem írsz rossz dolgokat csak van aki nem tud vicces lenni még ha tanulja sem. Meg egyébként is nagyon gáz az ilyet betanulni:) csak azért hogy tudjon csajozni.

Szerintem a legnagyobb probléma napjainkban hogy személyesen nincs sem idő sem alkalom ismerkedni. Na de lehetne erről rengeteget beszélni, de mennem kell vár a kislányom :)

2018. aug. 24. 21:10
 12/32 anonim ***** válasza:
27%

Nem vagyok pesszimista csak látom milyen a világ.

Az a baj, hogy egy pasi nagyon jó inkább a foglalt nők is rá hajtanak.

Meg van az a vicc, hogy a nőknek senki sem jó ezért mind felmegy a legfelső emeletre és elhagyja az áruházat a férfiak meg mind bemennek a 3-dikon a jól főz,jó az ágyban és néha elenged a haverokhoz. Az a baj, hogy ti nők nem racionálisan éltek és gondolkodtok hanem nyakatekerten.

Sok magányos nőt ismerek, mert senki nem elég jó neki, így van értelme élni nekik? Kutyát tartanak, éljen a nagy egyenlőség!

2018. aug. 24. 21:11
 13/32 anonim ***** válasza:
77%
Nem pesszimista, hanem taszító az ilyen hozzáállású férfi.
2018. aug. 24. 21:12
 14/32 Lazy Lover ***** válasza:
8%
ohh igen! én hibám a globális felmelegedés is... nem a mai agyatlan"nők" a hibásak áhh nem....
2018. aug. 24. 21:13
 15/32 anonim ***** válasza:
76%

Nekem mindegy kit hibáztatnak. Max lesz kiken nevetni így este :D

Ja,meg attól,hogy nekik nyomoruk van,másoknak lesz boldog kapcsolata. Egymáshoz illő nőknek és férfiaknak ;)

2018. aug. 24. 21:13
 16/32 anonim ***** válasza:
93%
Mert könnyebb őket/mindenki mást hibáztatni, mint magukba nézni.
2018. aug. 24. 21:15
 17/32 anonim ***** válasza:
37%
Az a baj hogy a nők nagyon válogatósak,nekik mindig a legjobb kell. Kivétel nélkül ilyenek. Azt várják el hogy minden férfi essen hasra előttük. Aki nem így jár el az számukra lúzer,bétahím,stb.Természetesen ha az ember cserébe elvár valamit,akkor jönnek a feminista dumával,hogy mindenki egyenlő,de azért ők egyenlőbbek. Ha ne adj isten házimunkáról van szó akkor minden férfi meneküljön amerre lát. A nők azt szeretik ha mindent a segg@ükk alá raknak,mert az nekik jár,születéstől fogva. Hercegnőnek képzelik magukat,de ők is csak egyszerű halandók.
2018. aug. 24. 21:21
 18/32 anonim ***** válasza:
23%
érdekes... Szerintem aki a nőket szidja, az Budapestről ír, s itt nyilván olyanok is a "lányok", mint amilyennek leírja. Aki viszont védi őket, az meg egy eldugott falúból, ahol nyilván nem teheti meg, hogy "nagyképű" önző állat módjára darálja a le a pasikat, mert hát van 3 darab a környéken aki egyáltalán korabeli. Viszont ha ennek a lánynak is nagyobb választási lehetősége lenne, ugyanolyan lenne mint a tipikus pesti "nő". Egyébként egyetértek azzal, hogy a "nőknek" semmi sem jó, 1 fickót max ugródeszkának használnak, amíg nem jön egy jobb. Jobb viszont mindenkinél van, szóval a vége az fattyú gyerekek, lezüllött, tönkretett férfiak és elégedetlen "nők". Mivel nevelő célzattal sem az állam, sem a férfiak nem oszthatnak ki 2 sallert, ezért maradnak a csonka családok és a kisemmizett férfiak. Csak így tovább..
2018. aug. 24. 21:28
 19/32 A kérdező kommentje:
Már kezdem érteni a nőket. Sok rinyáló férfi, bezzeg változtatni a viselkedésen már nem dívik.
2018. aug. 24. 21:29
 20/32 anonim ***** válasza:
22%

Ezért fogom a fiamat arra nevelni, hogy Kínai nővel kezdjen, az Európai fehér nők vicc kategória.

Pedig a szememben a nők angyalok és imádnám őket, de nem lehet...Minden kapcsolatomban beszürkültek a nők 2-3 év alatt...41F

2018. aug. 24. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!