Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért főképp csak a nőket hibáztatják a férfi társaim a társkeresési problémák végett? Nem lehet, hogy ti is hibásak vagytok?
Kérdező én egyetértek veled, rengetegen akik átlagosak vagy kicsivel alatta vannak, simán találhatnak párt bármikor. Persze sokan fogják a külsőre meg a pénztelenségre hogy nincs senkijük. Ami egy nagy baromság. Meg úgy egyébként is ha nekikeseredik az ember csak roszabb lesz. Meg kell találni mindenkinek azt hogy mi érdekli az életben és azzal foglalkozni nem a pártalálásra rágörcsölni szerintem.
Nem írsz rossz dolgokat csak van aki nem tud vicces lenni még ha tanulja sem. Meg egyébként is nagyon gáz az ilyet betanulni:) csak azért hogy tudjon csajozni.
Szerintem a legnagyobb probléma napjainkban hogy személyesen nincs sem idő sem alkalom ismerkedni. Na de lehetne erről rengeteget beszélni, de mennem kell vár a kislányom :)
Nem vagyok pesszimista csak látom milyen a világ.
Az a baj, hogy egy pasi nagyon jó inkább a foglalt nők is rá hajtanak.
Meg van az a vicc, hogy a nőknek senki sem jó ezért mind felmegy a legfelső emeletre és elhagyja az áruházat a férfiak meg mind bemennek a 3-dikon a jól főz,jó az ágyban és néha elenged a haverokhoz. Az a baj, hogy ti nők nem racionálisan éltek és gondolkodtok hanem nyakatekerten.
Sok magányos nőt ismerek, mert senki nem elég jó neki, így van értelme élni nekik? Kutyát tartanak, éljen a nagy egyenlőség!
Nekem mindegy kit hibáztatnak. Max lesz kiken nevetni így este :D
Ja,meg attól,hogy nekik nyomoruk van,másoknak lesz boldog kapcsolata. Egymáshoz illő nőknek és férfiaknak ;)
Ezért fogom a fiamat arra nevelni, hogy Kínai nővel kezdjen, az Európai fehér nők vicc kategória.
Pedig a szememben a nők angyalok és imádnám őket, de nem lehet...Minden kapcsolatomban beszürkültek a nők 2-3 év alatt...41F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!