Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tökéletes pasik vajon csak a tökéletes lányokat veszik észre?
Van egy pasi, akivel egy oviba és egy általános iskolába jártunk, emlékszem én ilyen 5.-es vagy 6.-os voltam amikor nagyon szerelmes voltam belé, akárhányszor megláttam mindig nagyot dobbant a szívem. Akkor még csak a külsejébe szerettem bele, magas, szőke hajú, kék szemű, gyönyörű mosolyú, népszerű pasi volt, én csak elbújva csodáltam őt, sose mertem a közelébe férkőzni, azt gondoltam nem érek fel hozzá, én egy senki vagyok...
Aztán a középiskola ideje alatt nem találkoztunk, ő a város legjobb gimnáziumába kezdett el járni, míg én csak egy szakközépiskolába. Nem is vittem (eddig) sokra, mert az érettségi után egyáltalán nem találtam munkát.
Aztán a sors úgy hozta, hogy mivel én virágkötőnek tanultam, beadtam az önéletrajzomat egy kis üzlethez is. A főnököm ennek a hihetetlenül szexi pasinak az édesanyja! Nagyon jóban vagyunk, sok mindenről beszélgetünk, bár ő csak az óvódából emlékszik rám...:)
Szoktam sunyiban kérdezgetni a fiáról, hogy mi van vele, és bevallom amiket hallok...megint kezdek belezúgni...
Orvosnak tanul, körbejárja a világot, gyerekeket tanít, korrepetálja őket...Rengeteget sportol, nagyon szép kidolgozott teste van (igen, lecsekkoltam facebookon), mindenkivel kedves, az anyja sztorijaiból az jön le hogy humoros is...:)
Kérdeztem van-e barátnője, de azt mondta hogy a karrierje most fontosabb neki, de ha jön a szerelem, akkor nem mond nemet rá. Tiszta édes :)
Vajon az ilyen tökéletes pasik csak a tökéletes nőkre buknak? Engem észre se venne? Vajon az ilyen pasiknak mi számít egy nőben?
Jól van 22-es kapsz egy kekszet.
Iratkozz be orvosira jó,próbáld elvégezni.
Irigy vagy látom,kvára nem kell orvosiért fizetni mert felvették,a srác miért nem dolgozhat,ne magadból indulj,hogy hol a munka hadd kerüljem meg lusta vagy lemenni edzeni meg diétázni is.
Megdolgozott ő ezért,én is ilyen voltam mindig egyetem mellett nem a hülye műanyag-poharas bulikákba mentem hanem edzeni,dolgozni meg tanulntam aminek élvezem a gyümölkcsét apránként.
Irigykedés helyett inkább menj edzeni,tanulj,teperj,legyenek céljaid,épits karriert.
Figyelj kérdező a gatyát kösd fel az biztos,mert magam is hasonló férfi vagyok,hatalmas elvárásokkal én vállalom külsőleg is belsőleg is tiptop legyen,nem lehet elhízvi nem ehet szemetet,legyen nagyravágyó,kedves,támogassa a karrierem ahogy én is az övét,az ágyban egy igazi vadmacska aki darabokra szed,mindig tiptop formában kell lennie.
Tudnod kell,hogy amit elvár ő és amit te nyújtani tudsz az matchel-e.
Az irigyekre nem vagyok kiváncsi...
Én is irigy vagyok rá de ezért nem lenézem hanem felnézek rá.
Amúgy utolsó:
Nekem nincs karrierem....egy virágkötő vagyok csak....te elvárnád hogy magas végzettségű legyen a barátnőd? Mert ha igen, akkor ezek szerint tényleg semmi esélyem....
Nem hiszem hogy meleg lenne, bár jót nevettem a kommenten :D
Az általános iskolában volt egy barátnője, nagyon szerelmes volt belé, aztán a lány kidobta mert beleszeretett egy másik fiúba....
Nem utolsó ezt nem nézem a nőknél,hogy feltétlenül karrierista legyen,sőt az se zavarna ha virágkötő.
Azonban a szexi alakot,a kirívó öltözkjödést azt igenis elvárom,sportolást és,hogy ne egyen szemét kaját.
Jah és nálam plusz,hogy ne akarjon soha gyereket,meg legyen nagyravágyó ezt arra értem,hogy motiváljon érezzem,hogy támogat a karrieremben,motiváljon az életben,legyen kevdes,bolondos,jövő menő,tehát ha kapok egy utazós melót akkor ne legyen neki kérdés,hogy jön velem hanem fogadja el és élvezze is.
Remélem az én kiszemeltem szeretne gyereket, és nem számít nála a kirívó öltözködés :)
Én visszafogottan öltözködöm...nem zsákruhákba, de nem is úgy nézek ki mint egy qurva....
Az utazás viszont nagyon vonz engem is ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!