Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinte tökéletes férfiakkal találkoztam de mégse voltam mellettük boldog, elhagytam őket, vajon mit tehetnék?
Randiztam már párszor és voltak pár hónapos kapcsolataim. De mindegyiknek én vetettem véget. Egyszerűen azért, mert inkább tehernek éreztem őket mint erőtadónak. Inkább leszívtak mint boldog lettem volna. Randik se jöttek be. Egyszerűen hiába tüntek megbízhatónak, hűségesnek, céltudatosnak, mégse éreztem azt hogy velük kellene lennem. Tehát még a "minden csodás" korszakot se élveztem.
Mit tehetnék? Hogyan tudnám ezt leküzdeni?
22L
Azért nem érezted jól magad velük mert nélkülük sem vagy boldog és nem is akarod, hogy változzon.
Szerintem neked csak az hiányzik, hogy mindig legyen valaki aki próbál kirángatni a gödörből.
senkivel se volt meg a szikra.
Sok emberrel beszélgetek függetlenül a kinézettől iskolai végzettségtől. De senki se fog meg igazán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!