Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam társkeresőn egy lányt, az volt oda írva 22 éves, rá kerestem facén,14 éves.. Mi a célja? az volt az adatlapján, randizna 18-28 éves férfiakkal?
Na és... Tán fáj neked, hogy mit csinál egy 14 éves kislány? Van még pár éve, hogy benőjön a feje.
Kövesse csak el a hibákat, amikből tanulhat. Hajrá.
Na és... Tán fáj neked, hogy mit csinál egy 14 éves kislány? Van még pár éve, hogy benőjön a feje.
Kövesse csak el a hibákat, amikből tanulhat. Hajrá.
a vége az lesz hogy hogy 18 éves korára el lesz szálva,ezt egy 14 éves srác nem tudja meg csinálni
#5 Jaj istenem. :D
Miért kellene egy 14 éves fiúnak ezt megcsinálnia?
És mi van akkor, ha elszáll mire 18 lesz? Én is el voltam szállva 18 évesen. Hűha.
Sőt, tudod mit? Legyen is elszállva 18 évesen. Érezze úgy, hogy hegyeket tudna elhúzni egyedül. Érezze úgy, hogy megtudja váltani a világot. Érezze úgy, hogy ő különb.
Mert akkor ezt kell éreznie.
Tapasztalatszerzés. Kíváncsi. Bár ha valóban 14 éves, elég elgondolkodtató, hogy mit keres egy társkereső oldalon gyerekként.
Az ő célja, az ő döntése, az ő "felelőssége"...ha bármi történik végül, akkor igazából a szülők felelőssége.
Kiírta: 18-28 éves férfiakkal randizna.
Nagyon sok 18-28 közti "férfit" nem érdekel, hogy 14, mivel az már legálisan dugható. Egyáltalán nem kell félteni az ilyen kislányokat se: több fa.szt fogtak, mint kilincset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!