Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkeresőn a legtöbb nőnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn a legtöbb nőnél ez, , megy" és ezek az elvárások a férfiakkal szemben, amit ez a srác leírt?

Figyelt kérdés

,,Én közel 4 évig voltam fent társkeresőn, így nem kicsi tapasztalatot gyűjtöttem a kérdésben (igaz neten, de azokat sok élő randi követte). Sokat válogattam, míg megtaláltam a mostani barátnőmet, aki emberileg számomra tökéletes. Nem, hogy nem anyagias, de 50%-50%-ban mindent együtt fizetünk (utazás, vacsora, mozi, de még a fogamzásgátló tablettáját is).

Azt kell mondanom, a 4 év alatt megismert lányok kb. 85-90% teljesen irreális és egyoldalú elvárásokat támaszt egy férfival szemben. Ez nem feltétlen anyagiasság, mert szerintem kevés nő várja el egy az egyben, hogy a férfinak sok pénze legyen vagy autója, de azt annál inkább, hogy a férfi életképes legyen-e! És a gond az, hogy a legtöbb nő ilyen szuper pasit akar magának, aki külsőre és életképességre is a legjobb, de ugye mi pontosan tudjuk, szuper pasiból kevés van és nem is egy társkeresőn ismerkedne...

A nők ezt valamiért nem realizálják, vagy nem akarják elfogadni.

A magasság, jóképűség kritériuma mellett azonnal megjelenik a külön él-e, van-e diplomája, mit dolgozik kérdéssor, amit ha már a 150. nő feltesz, kezd unalmas lenni. Pontosan tudom mire megy ki a játék. Az autó annyira nem szokott szóba kerülni, kivétel azok a nők akik imádják a gyorsulásversenyt, vagy szeretnek vezetni, no náluk autó nélkül nem is rúgsz labdába.

Kicsit az az érzésem van, hogy a nők a saját igényeik szerint válogatják a férfiakat, míg azok örülnek ha "legalább egy összejön". De ugye mondanom sem ez nem úgy indul, mint egy őszinte, ideális szerelem alapja..."

2014. máj. 25. 16:36
 1/7 anonim ***** válasza:

a különélés kérdésekor vissza kell kérdezni, hogy "és te tudsz főzni?" :)

nekem mondjuk kapásból a 90%-ából nem lett semmi (nem válaszolt, bármilyen aranyos levelet is irtam), a többiből csak beszélgetés, de éles találkozó senkivel sem. Úgyhogy nem tudok erről nyilatkozni, max. egyszer volt olyan, hogy "szia, bocsi nem ismerkedek, igy is jó?" oké, mondom igen, miért is ne... következő kérdése "mivel foglalkozol?" - na, hát itt akkor nekem el is szállt az agyam, és mivel jó messze lakott (a büdös életbe nem fogunk úgyse találkozni), jól meg is bántottam azzal, hogy "oké, akkor látom mire megy ki a játék, kicsit se átlátszó, szevassz :)" - úúúú hogy az hogy megsértődött.

igazából csak egy "randin" csesztettek 24 évesen, hogy miért nem élek egyedül, de a lány sem élt egyedül... hogy emiatt, vagy nem, nem derül ki, végül sose lett semmi az egészből, ámbár hisztis, éretlen, felületes lány volt, utólag rájöttem, úgyhogy nem is volt baj...

2014. máj. 25. 16:59
 2/7 anonim ***** válasza:
elfelejtettem irni, hogy amúgy a többség (nem netről) szivesen ismerkedett velem, nem látszott az érdek dolog, meg az életképesség... most is lenne egy 25 éves, de éretlen, "naiv kislány" - igen, ő albérletben él, vidékről jött. Mégsem érdekli, hogy mim van, mim nincs. De sajnos kétszer elhajtott :(
2014. máj. 25. 17:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen. Igaz amit ez a srác állit sajnos. Sok csak végignézett a ruhámon, ahelyett hogy az arcomat nézte volna. Sokan azt kérdezték egyedül élsz, vagy a szüleiddel? Épp ezen a héten mondta büszkén nekem egy csaj, hogy mekkora egy balfék az aki a szüleivel lakik.

Amit én észrevettem az az, hogy 2 személyen áll egy kapcsolat. Mindkettő hoz valamit a dologba. A férfi talpraesett, férfias, humoros, van kocsija, esetleg saját lakása de akkor a nő tud főzni, kedves, nőies, gondoskodó. Ehelyett azt látom hogy a rengeteg nő hideg, távolságtartó, nem főz, de tőle ne is várják el, "nem tesz semmit az asztalra" de a férfi legyen életképes, legyen kocsija, lakása, sármos, csábos, humoros. Kérdem én, hol van itt az egyensúly?

2014. máj. 25. 18:08
 4/7 anonim ***** válasza:

" Ez nem feltétlen anyagiasság, mert szerintem kevés nő várja el egy az egyben, hogy a férfinak sok pénze legyen vagy autója, de azt annál inkább, hogy a férfi életképes legyen"

Nem akarnak egy életképtelen, tehetetlen, tutyimutyi, lekvár alakkal lenni. Ez a számomra érthető.

A másik, hogy van-e diplomája?

Sokszor a hasonló végzettségűek jobban el tudnak beszélgetni, bár itt azért vannak kivételek. De ha szintén diplomás nő írja ki, még ezt is megértem.

Megtaláltad a barátnődet, mit érdekel téged, hogy más nők mit szeretnének?

Én például szintén nem tudtam volna egy alapból életképtelen férfit elviselni magam mellett, mégis megtaláltam a számomra tökéletes férfit.

Erre mondják: zsák a foltját.

Még a diplomát is megértem valamennyire, mert sokszor hasonló végzettségű emberek jobban kijönnek egymással, bár itt azért vannak kivételek. Szóval ha szintén diplomás nő elvárása ez, akkor még ezt sem érzem olyan borzasztónak.

A különélés: bizonyos kor után sok nő már tart azoktól a férfiaktól, akik bár anyagilag megtehetnék, nem tudnak elszakadni anyuci szoknyája mellől, mert sokszor ők már az életben nem fognak. Viszont még nagyon fiatalon ez nem biztos, hogy reális elvárás.

2014. máj. 25. 19:08
 5/7 anonim ***** válasza:
A diplomát kétszer írtam, bocs! :D
2014. máj. 25. 19:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha egy nő megkérdi mit dolgozol: érdekli mivel foglalkozol

Ha azt kérdezi mennyit keresel : akkor pénzéhes

Ha azt kérdezi van e diplomád: félő hogy sznob....

Megkérdi kivel élsz: ez is lehet puszta érdeklődés

Nem kell azért minden kérdés mögött látni valami rosszat. Annak idején én is megkérdeztem a férjemtől, hogy kivel él, mivel foglalkozik, tud e vezetni és stb... mégse hitte hogy pénzéhes vagyok. A diplomára pedig nem kérdeztem rá mert pusztán nem érdekel. Amúgy nekem sincs. Egyébként mindketten a családunkkal( szülők, testvér) éltünk amikor összejöttünk egy ilyen netes társkeresőn.

2014. máj. 26. 19:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Én nem tudom, hogyan lehet összejönni netes társkeresőn. Eddig 11 lánnyal ismerkedtem ott, 2 randi volt, mind a kettő nagy bukta volt, mert szuperment keresték. A maradék 9 meg egót akart ott szerezni, nem is akart párt. Nem tudom másnak hogyan jön össze, mert akiket ismerek, nekik sem jött ott össze semmi. Ezért vagyok szkeptikus, hogy lehet csak vigasztalás, ez a neten jöttem össze vele dolog.
2014. máj. 26. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!