Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tökéletes pasik vajon csak a tökéletes lányokat veszik észre?
Van egy pasi, akivel egy oviba és egy általános iskolába jártunk, emlékszem én ilyen 5.-es vagy 6.-os voltam amikor nagyon szerelmes voltam belé, akárhányszor megláttam mindig nagyot dobbant a szívem. Akkor még csak a külsejébe szerettem bele, magas, szőke hajú, kék szemű, gyönyörű mosolyú, népszerű pasi volt, én csak elbújva csodáltam őt, sose mertem a közelébe férkőzni, azt gondoltam nem érek fel hozzá, én egy senki vagyok...
Aztán a középiskola ideje alatt nem találkoztunk, ő a város legjobb gimnáziumába kezdett el járni, míg én csak egy szakközépiskolába. Nem is vittem (eddig) sokra, mert az érettségi után egyáltalán nem találtam munkát.
Aztán a sors úgy hozta, hogy mivel én virágkötőnek tanultam, beadtam az önéletrajzomat egy kis üzlethez is. A főnököm ennek a hihetetlenül szexi pasinak az édesanyja! Nagyon jóban vagyunk, sok mindenről beszélgetünk, bár ő csak az óvódából emlékszik rám...:)
Szoktam sunyiban kérdezgetni a fiáról, hogy mi van vele, és bevallom amiket hallok...megint kezdek belezúgni...
Orvosnak tanul, körbejárja a világot, gyerekeket tanít, korrepetálja őket...Rengeteget sportol, nagyon szép kidolgozott teste van (igen, lecsekkoltam facebookon), mindenkivel kedves, az anyja sztorijaiból az jön le hogy humoros is...:)
Kérdeztem van-e barátnője, de azt mondta hogy a karrierje most fontosabb neki, de ha jön a szerelem, akkor nem mond nemet rá. Tiszta édes :)
Vajon az ilyen tökéletes pasik csak a tökéletes nőkre buknak? Engem észre se venne? Vajon az ilyen pasiknak mi számít egy nőben?
De ha annyira beszri vagyok hogy kezdeményezni se merek mert mi van ha nem jövök be neki? Ezért kérdeztem...
Vajon milyen nők tetszenek az ilyen csávóknak?
Nyugodj ál meg, az anyja levágja mit akarsz. Miután leinformál kicsit jobban, szerintem megrángatja kicsit a szálakat.
32/f
Nem tehetek róla, én vagy totál közömbös vagyok valaki iránt, vagy megszállottan bele vagyok esve :)
De tudom hogy a tapadós embereket senki se szereti, nem is szoktam kimutatni hogy mennyire oda vagyok valakiért, mint ahogy írtam is, szerintem nem is tudta hogy bele voltam esve, nem szoktam "zaklatni" másokat :D
Olyan nem létezik, hogy tökéletes. Mindenkinek meg van a maga kis titka, hibája. Senki sem hibátlan.
Az a baj, nem is ismered, te csak egy illúzióba vagy szerelmes. Amit magadnak elképzelsz.
Már eleve utálom az olyan nőket, aki a testet nézi.
A stílusodból ítélve nem sokáig maradna veled, ha lenne is esélyed. Tuti valami hasonló mentalitású embert választana maga mellé. Értelmes, okos nőt, nem olyant aki úgy beszél róla, mint te.
Olyan rosszindulatú vagy :(
Csak megemlítettem hogy a teste is nagyon jó...egyáltalán nem az a legfontosabb...
Inkább az hogy intelligens, céltudatos...ezek a legimponálóbb tulajdonságok számomra...^^
Talán nem tökéletes, nem tudom milyen egy kapcsolatban, de az alapján hogy segít másokon, kedves és humoros, emellett pedig ilyen céltudatos...Nem lehet rossz ember...nem lehet olyan tulajdonsága ami miatt mégse akarnám...
hát, én szorítok..
jó lenne azért ha a mami teljesen kimaradna, meg mondjuk nem ott dolgoznál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!