Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek van olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van olyan, hogy egy pasi túl tökéletes és azért nincs barátnője?

Figyelt kérdés
Nem beképzelt, sportos, vicces, csak nem az a rosszfiús fajta, hanem jószívű. Talán unalmas lehet?
2018. márc. 26. 20:08
1 2
 1/15 Noblesse Oblige ***** válasza:
83%
Attól mert valaki benne van a preferencia tartományba még nem lesz könnyebb a társkeresés neki. Ágybetétet és felületes kapcsolatot biztosan könnyedebben talál magának, de ha az ember a társát keresi akkor ezek nem számítanak, mert egy társ akkor is szereti, ha már nincs meg a sármja.
2018. márc. 26. 20:13
 2/15 Skaiiripa ***** válasza:
78%
Ugye érzed az ellentmondást?
2018. márc. 26. 20:13
 3/15 anonim ***** válasza:
85%
De van ám, sok beképzelt majom ezzel magyarázza magának a sikertelenségét.
2018. márc. 26. 20:14
 4/15 anonim ***** válasza:
50%

Egy honapja ez megy velem.

Irok egy lannyal.

Bokolok neki, erdeklodok felole, kimutatom az erzelmeim neki irasban, a kedveben jarok, megkerdezem milyen napja volt, dicserem, kedves, megerto vagyok vele, stb.

Meguntam, mert kb szart ram. 3 napja kutyaba se veszem. Kap tolem egy nap egy uzenetet, de az is kb 3-4 szobol van osszerakva, flegman, bunkon, igazi lekoptatos szoveg.

Ma irta, mi lenne ha taliznank. Hianyzik az iras. Olyan jo volt stb. Szoval igen....lekell neha szarni, neha bunkonak es hidegnek, ridegnek kell lenni ahhoz, hogy felkeltsuk bennuk az erdeklodest.

Elegge cefet es nyomorult, bonyolult ez.

2018. márc. 26. 20:15
 5/15 A kérdező kommentje:
Csak nekem mindig bűzlött az ilyen.
2018. márc. 26. 20:19
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem, szerintem nincs.

Nem azért marad el a siker mert túl tökéletes, ezzel max magát nyugtatja. Nincs meg a "szikra", nincsenek olyan tulajdonságai amitől egy nő a férfit láthatja benne, hiába sportos és jóképű meg kedvesrendesaranyos.

23/f

2018. márc. 26. 20:20
 7/15 anonim ***** válasza:
A férfit látod benne vagy a jószívű fiút?
2018. márc. 26. 20:41
 8/15 A kérdező kommentje:
Lehet mindenki friendzoneba rakja
2018. márc. 26. 20:42
 9/15 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy valaki túl tökéletes. Lehet csak megjátsza a kedves-rendes srácot.

Másfelől te viszont mit látsz benne? A vonzó férfit vagy egy aranyos fiút??

Ez sarkallatos, ugyanis, ha nem a férfit, hanem a cuki kisfiút látod benne, és így is kezeled, érezteted ezt vele, akkor az valami iszonyat módon rombolja az önbecsülését és nem fog férfi módjára kezdeményezni.

Nem azt akarja hallani, hogy milyen édibédi, hanem érezni, hogy vonzódsz hozzá, mint férfihoz.

Egyébként meg simán csak ismerkedj vele agyalás helyett, és akkor kiderül.

2018. márc. 26. 21:05
 10/15 A kérdező kommentje:
mindegy, inkább ráhagyom, bűzlik nekem
2018. márc. 26. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!