Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan, hogy egy pasi túl tökéletes és azért nincs barátnője?
Egy honapja ez megy velem.
Irok egy lannyal.
Bokolok neki, erdeklodok felole, kimutatom az erzelmeim neki irasban, a kedveben jarok, megkerdezem milyen napja volt, dicserem, kedves, megerto vagyok vele, stb.
Meguntam, mert kb szart ram. 3 napja kutyaba se veszem. Kap tolem egy nap egy uzenetet, de az is kb 3-4 szobol van osszerakva, flegman, bunkon, igazi lekoptatos szoveg.
Ma irta, mi lenne ha taliznank. Hianyzik az iras. Olyan jo volt stb. Szoval igen....lekell neha szarni, neha bunkonak es hidegnek, ridegnek kell lenni ahhoz, hogy felkeltsuk bennuk az erdeklodest.
Elegge cefet es nyomorult, bonyolult ez.
Nem, szerintem nincs.
Nem azért marad el a siker mert túl tökéletes, ezzel max magát nyugtatja. Nincs meg a "szikra", nincsenek olyan tulajdonságai amitől egy nő a férfit láthatja benne, hiába sportos és jóképű meg kedvesrendesaranyos.
23/f
Olyan nincs, hogy valaki túl tökéletes. Lehet csak megjátsza a kedves-rendes srácot.
Másfelől te viszont mit látsz benne? A vonzó férfit vagy egy aranyos fiút??
Ez sarkallatos, ugyanis, ha nem a férfit, hanem a cuki kisfiút látod benne, és így is kezeled, érezteted ezt vele, akkor az valami iszonyat módon rombolja az önbecsülését és nem fog férfi módjára kezdeményezni.
Nem azt akarja hallani, hogy milyen édibédi, hanem érezni, hogy vonzódsz hozzá, mint férfihoz.
Egyébként meg simán csak ismerkedj vele agyalás helyett, és akkor kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!