Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A tökéletes pasik vajon csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tökéletes pasik vajon csak a tökéletes lányokat veszik észre?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, akivel egy oviba és egy általános iskolába jártunk, emlékszem én ilyen 5.-es vagy 6.-os voltam amikor nagyon szerelmes voltam belé, akárhányszor megláttam mindig nagyot dobbant a szívem. Akkor még csak a külsejébe szerettem bele, magas, szőke hajú, kék szemű, gyönyörű mosolyú, népszerű pasi volt, én csak elbújva csodáltam őt, sose mertem a közelébe férkőzni, azt gondoltam nem érek fel hozzá, én egy senki vagyok...

Aztán a középiskola ideje alatt nem találkoztunk, ő a város legjobb gimnáziumába kezdett el járni, míg én csak egy szakközépiskolába. Nem is vittem (eddig) sokra, mert az érettségi után egyáltalán nem találtam munkát.

Aztán a sors úgy hozta, hogy mivel én virágkötőnek tanultam, beadtam az önéletrajzomat egy kis üzlethez is. A főnököm ennek a hihetetlenül szexi pasinak az édesanyja! Nagyon jóban vagyunk, sok mindenről beszélgetünk, bár ő csak az óvódából emlékszik rám...:)

Szoktam sunyiban kérdezgetni a fiáról, hogy mi van vele, és bevallom amiket hallok...megint kezdek belezúgni...

Orvosnak tanul, körbejárja a világot, gyerekeket tanít, korrepetálja őket...Rengeteget sportol, nagyon szép kidolgozott teste van (igen, lecsekkoltam facebookon), mindenkivel kedves, az anyja sztorijaiból az jön le hogy humoros is...:)

Kérdeztem van-e barátnője, de azt mondta hogy a karrierje most fontosabb neki, de ha jön a szerelem, akkor nem mond nemet rá. Tiszta édes :)

Vajon az ilyen tökéletes pasik csak a tökéletes nőkre buknak? Engem észre se venne? Vajon az ilyen pasiknak mi számít egy nőben?

2018. aug. 12. 23:41
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
70%

Az ilyenek max 35 évesen házasodnak. Szerintem az alatt nem nagyon fognak. Továbbá nem érdeklik a nők most sem, szóval az ő életében fontosabb az, hogy mit tehet másokért, mint az, hogy legyen valakije.

Ha össze is jönne veled, valószínűleg baromira kevés ideje lenne rád és aztán meg menne a hiszti, hogy 5 perc ideje nincs rád.

2018. aug. 13. 00:17
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Az #5-ös nem is úgy értette a talpnyalást, hogy tapadós lennél, hanem, hogy úgy beszélsz róla, mint egy istenről, magadat lekicsinyled teljesen. Ha össze is jönnétek, nem tekintenél rá egyenrangú társként, állandó kisebbségi komplexusban szenvednél. Ebbe a kapcsolatba nem tudnál úgy belemenni, hogy te ugyanannyit érsz.

A másik az, hogy senki nem tökéletes. Főleg, hogy te még nem is beszélgettél vele, azt sem tudod, milyen, egyelőre a fantáziádba vagy fülig beleesve.

2018. aug. 13. 00:19
 13/30 anonim ***** válasza:
74%
Fehér lova van már? :) Ha nincs, akkor nem "őőő" lesz a herceged. :D
2018. aug. 13. 00:55
 14/30 A kérdező kommentje:

Igazán vicces vagy, de valóban olyan mintha a szőke herceg lenne... :D

Az a vicces hogy én a barnákra bukom...:D

2018. aug. 13. 01:02
 15/30 anonim ***** válasza:
76%

nők.. :)

cuki vagy, hajrá.

2018. aug. 13. 01:19
 16/30 anonim ***** válasza:
45%
Én nagyon jó pasinak tartom magam, és ezt a sok visszajelzés is megerősítette még, mégis a barátnőm egy átlagos kínézetű lány, szóval verd ki ezt a fejedből. Illetve bocsi, de kicsit nőlj fel, ha már felnőtt párkapcsolatok.
2018. aug. 13. 01:23
 17/30 A kérdező kommentje:

Utolsó te is félreérted...

Nem a külseje itt a lényeg. Nyilván az is, hiszen attól TŰNIK tökéletesnek, hogy minden tényező klappol. :)

Szóval nem arról van szó hogy én ronda vagyok ő meg görög félisten, hanem hogy ő sokkal több mindent elért már az életében, kicsit irigy is vagyok rá, fel is nézek rá, és akarom hogy az életem része legyen egy ilyen ember...

Egyébként meg miért mondod azt a barátnődről hogy átlagos kinézetű? Tudom hogy a külső nem minden, de ha csak átlagosnak tartod, akkor nem is vonzódsz hozzá igazán...

2018. aug. 13. 01:26
 18/30 anonim ***** válasza:
78%
Lehet, hogy a te szemedben tökéletes, de hidd el, hogy nem az. Neki is megvannak a maga hibái, rossz szokásai, ennyiből nem is lehet megállapítani, hogy mennyire illenétek össze. Semmivel sem különb vagy másabb ez a srác bárki mástól és lehet, hogy pont ezzel rontanád el dolgokat, hogy ennyire tökéletesnek látod. Sosem sül ki semmi jó abból, ha valaki saját magát ennyire leértékeli a másikat meg szinte tökéletesnek látja. El kell hinned magadról, hogy igenis jó vagy hozzá. De, hogy a kérdésedre is válaszoljak, igen, van rá esély, hogy észrevegyen téged. :)
2018. aug. 13. 01:30
 19/30 anonim ***** válasza:
42%
Ha ez megnyugtat, mindenki ilyen sikeres, jóképű, intelligens stb társra vágyik. Úgyhogy beállhatsz a sorba.
2018. aug. 13. 02:27
 20/30 Gymnospermatophyta ***** válasza:
Számodra Ő a "tökéletes". Azt viszont nem tudhatjuk, hogy számára ki az ( ha van egyáltalán ). Ugyanis mindenkinek más a szép, más tetszik, más az ideálja. Lehet, hogy Ő is nagyon szépnek lát Téged. Lehet, hogy nem. Egy biztos: csak ábrándozással ezt nem fogod megtudni. :)
2018. aug. 13. 03:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!