Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy kevésnek érzem a nőket magamhoz
viszonyítva? 34/F folyt.
Figyelt kérdés
A kerdesembol ítélve, nyilván nagyon el vagyok telve magamtól, de ez közel sincs így és szigorúan csak belső tulajdonsagokra gondolok. Külsőre a nagy atlagba sorolom magam. Nem vagyok szemtelenül jóképű, de csúnya sem. Nagyon sokféleképpen próbálok ismerkedni nőkkel, de mindig oda lyukadok ki, hogy a mai nők a elkepesztoen onzoek es felszinesek. Teljesen mindegy, hogy eloben vagy online ismerkedek/randizok, mindig ugyanaz a végeredmény. Kiderul, hogy csak jol akarja erezni magát egy picit es ennyi. Szerencsere hamar felismerem az intő jeleket egy nőnél, akivel nem erdemes komolyabban foglalkozni, így még idejében tovabb tudok lepni. Összesen 2 pár van az ismerosi körömben, akiknél tenyleg egy erett parkapcsolatrol lehet beszélni. Ahol nincsenek folyamatos jatszmazasok. 4 barátnőm volt eddig es mindegyiknel kiderult hogy csak megjatszotta magát. Hogy miben? Abban, hogy mindig őszinte, mindig megbeszeljuk a problemakat, egyutt talalunk megoldast hogy egyikunk se seruljon, tiszteletben tartjuk egymast, odafigyelunk a masikra stb stb.... Nálam ez működik mert a lényemből fakad. Figyelmes, udvarias, tisztelettudo vagyok akinek megvan a kellő önismerete es probalja magát mindig fejleszteni es tanulni. Ezt viszont a nőkön nem látom. Elkenyelmesednek rekord idő alatt. Azt hiszik alanyi jogon jár az hogy a másik mindig figyelmes torodo legyen vele, de cserebe ők szinte semmit nem adnak. Végtelenül optimista ember vagyok, de kezdem elvesziteni a hitemet. Barcsak lenne egy hely ahova csakis érett nők jarnanak. :) Biztos rögtön megjelenne ott a sok energiavampir ferfi is de ez nem lenne gond, mert akinek a helyén a szíve, az esze, ugyis rogton kiszurná. Szóval, ha saját magamnak akarok válaszolni a kerdesemre, akkor szerintem normalis hogy ezt érzem, de cafoljatok meg vagy bármi. Szívesen olvasom a véleményeket, gondolatokat, amit köszönök. Ha negatív, ha pozitív :)
#8 Pontosan ezert ismerkedek tobb helyen is es véletlenszerűen, hogy ne a kis "burkomban" legyek. Nincs megrogzott zsanerem, amihez ragaszkodok es ha a masik egy picit elter tole akkor kuka... Te nagyon szerencsesnek mondhatod magad hogy ilyen emberekkel/parokkal vagy korulveve, de szerintem egy picit alnaiv hozzaallas. Ha ma szulettem volna a foldre, akkor is altalanosithatnek, hacsak a szaraz statisztikakat nezem, amibol kiderul hogy a kapcsolatok 80 szazaleka nem eri meg a 3 eves kort, ami még mindig messze van a Te 5-15 eves körödtől, szoval erezd magad szerencsesnek hogy ilyen nagyszeru emberek vesznek körül, csak kerlek ne csinalj belole referenciat. :)
2018. aug. 11. 13:57
12/19 anonim válasza:
Lehet,naív vagyok de szerintem a legnagyobb ribizli ha igazán szerelmes lesz akkor megszelídül.
Történet: Fiatal lánnyal szórakozóhelyen összekeveredtem azt hittem egy bulira szólt a dolog. (Szex nem volt).
Aztan pár hét múlva megint,ez így történt párszor. Egyszer direkt megbeszéltük hogy együtt leszünk ott. Na akkor egy másik pasiba lett szerelmes,szemem előtt smároltak,névnapja volt, üveg itallal készültem. Gondoltam ez van. Aztán megtudta,hogy készültem. Baráti találkozóra hívott. Nem jártunk,inkább kötetlen
túl a barátságon dolog lett belőle. ...Ma minta feleség és anyuka. Egyrészt kiélte magát,másrészt megtalálta azt aki miatt megszelídült. Talán a végén miattam is megtette volna,de én akkor már mással voltam.
2018. aug. 11. 14:02
13/19 A kérdező kommentje:
#12 Tudnék veled vitatkozni, de nincs azzal baj, ha ezt jonak latod.
En nem szeretem az ilyen kapcsolatot, ahol az egyik ember kifordul magabol a masik kedveert. Ertem ne valtozzon meg senki. Valtozzon meg sajat maga miatt, ha azt ugy latja jonak. :)
2018. aug. 11. 14:07
14/19 anonim válasza:
Szar körökben mozoghatsz, ha csak 2 normálisan működő kapcsolat van az ismerősök között, illetve csak felszìnes és önző lanyokkal hozott össze a sors.
És de igen, nagyon el vagy telve magadtól, mert több, mint a 2/3a csak a te figyelmességedről, udvariasságodról, törődésedről és a végtelenséget súroló fejlődésedről szól.
A végén még odaszúrtad, hogy megjelenne a sok energiavámpír férfi is, de szerencsére ott vagy TE a főnyeremény!!
2018. aug. 11. 15:59
15/19 A kérdező kommentje:
#14 Szandekosan kiforgatod es "felreerted" amit írok, így nem tudok komolyan reagalni rá. :)
Igen, en vagyok a legtokeletesebb ferfi a vilagon es egyedul szomorkodom, mert nincs nő aki megutne a szintemet. ;)
2018. aug. 11. 17:09
16/19 anonim válasza:
13 szerintem maga miatt változik..Meg akarja tartani a pasit. Szerelem szerintem önzőség. Kell nekem Ő mert vele jó nekem. Tudom vannak a kapcsatok ahol ütik vágják terrorizálják egymást...
2018. aug. 11. 17:13
17/19 anonim válasza:
Szerintem az lehet a magyarázat, hogy te magad is rettentően egysíkú és leegyszerűsített módon látod a világot, és benne az embereket. (Aminek semmi köze ahhoz, hogy hány karakteres a kérdést bemutató szöveged.)
2018. aug. 11. 18:03
18/19 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos a válaszaid alapján, hogy jól ismered magad és fejlődőképes lennél.
2018. aug. 11. 20:50
19/19 A kérdező kommentje:
#17 #18
Lehet, hogy nem vagyok fejlodokepes, de szívesen elolvasnam az indokot, hogy miert gondoljatok így, mert ezzel a valasszal nem lettem okosabb. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!