Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti járnátok egy rendkívül szép férfival vagy kevésnek tartjátok magukat hozzá?
Nekem volt ilyen pasi az életemben, számomra a világ legtökéletesebb pasija volt, bár másnak biztos nem az.
Ha telik az idő és azt tapasztalod,hogy jól működik a kapcsolat, fontos vagy Neki, akkor csak a jópasisága ne tartson vissza.
De muszáj ezt leküzdened mert így hosszabb távon nem tartható fenn egy kapcsolat.
Állandó bizonyítási kényszer lenne Benned, és az az érzés,hogy sosem tudsz megfelelni Neki - de valójában magadnak.
Ha nem tudod, akkor zárd le, bár ez nehezen fog menni.
Na de milyen a rendkivul szep ?
Nekem regota tetszik egy ferfi , valamilyen szinten kevesnek erzem hozza magam.
Pedig egyedul van hosszu ideje , es nem az a kimondottan " jo pasi ".
Tehat pl macis alkatu. Nem az a tipus , mint ami sokszor el a ferfiak fejeben a "jo pasirol ".
Szamomra megis az.
Persze. Ő rendkívül szép kívül, én meg rendkívül szép vagyok belül. Kvittek vagyunk:-) nos és kívülről sem vagyok rusnya:-)
amúgy ilyenek valamiért szoktak rám cuppanni, gimiben is a legjobb pasi, az egyetemi x csoportban is a minden lány kedvence, fogalmam sincs miért, mert sosem voltam az a cicababa típus.. Nem szokott gond lenni ez.
Akit szépnek találok, arra nem tudok vonzó férfiként tekinteni, maximum irigylem.
Nálam a vékony, porcelánbőrű, nőies arcú férfimodellek számítanak szépnek.
Meg pl. a fiatal Eddie Redmayne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!