Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztam egy lánnyal, rendkívül szép. De nem jöttem vele össze, mert sárgák a fogai. Túl válogatós vagyok?
Van egy szép lány, elmentem vele randizni. Nagyon szép, mindene rendben van, ápolt, aranyos, kedves. De iszonyúan sárgák a fogai, mikor beszél, mikor mosolyog. Képtelen lennék adott esetben megcsókolni. Nem mertem ezt megmondani neki, azóta neheztel rám, mert nem tudja az okát, miért nem akartam vele lenni. Egy nap talán 1 liter kávét megiszik, 1 doboz cigit elszív, egy héten 3 szor iszik nagy mennyiségű tömény alkoholt 17 évesen. A fogai pedig ilyenek, mint a képen, más szerencsére nem.
Hát ha csak a fogai gázak akkor te is igyán nagymennyiségben alkoholt és akkor nem lesz gond megcsókolni :D
Ha az egész lány olyan csinos mint a képen látható akkor szerintem hanyagold :D
Ez a kép rossz példa, mert azt mondod egyébként szép és ápolt csak a fogai sárgák genetikailag. Nekem is. Általában azoknál fordul elő akiknél távoli cigány leszármazottak, de nem cigók már, csak a családfában volt valahol régen. Egy ágon nálunk is sárga mindenkinek a foga, főleg nagyanyámnak de ő tud cigányjóslást is, a testvérei meg muzsikusok.
A csontok színével nem lehet mit tenni. Nekem is olyan sárgák a csontjaim mint a Diablo2 csontvázai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!