Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan okos, szép, magas lányok, akik mindig csak a gazdag pasikat veszik észre, azokkal járnak, majd döntik azokat romba?
Én ismerek egy magas lányt, de a csávója minden csak nem gazdag (őt is ismerem) de még csak bunkónak se mondanám.
De a CSAJOK többsége ilyen nem kell ahhoz magasnak lenni. Sőt. A magas csajok nem válogatnak nagyon, mert a magas csávók jöhetnek csak szóba (mint én muhahah - bár ennek rossz vége lenne, mert a magas csajokhoz minimum 18 centis farok kellene) szóval a magasság nem számít.
A legtöbb csaj ilyen. Főleg az ait te jellemeztél ez a "gyerünk előre" törtető, lelketlen csaj.
Vannak.
De te most ezt irigyled? Ne már... milyen sivár élete lehet lelkileg, semmiféle szeretetet nem érez senki iránt, semmi mély érzelem.
(Vagy lehet, hogy nem irigyled, de eléggé magasztaló lett a szöveged.)
Nem cikizlek, de diplomával tényleg szarul keresel.
Én " csak " cukrász vagyok érettségivel meg okj-val és nettó 140et keresek. Mondjuk otthon lakom, de van kocsim.
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!