Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hanyagol hirtelen?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem társkeresőn egy férfival, minden klappolt. Az első randi nagyon jól sikerült, utána is beszéltünk még, és kért újabb randit. Aztán 1-2 nap múlva elkezdett nem keresni, alig-alig válaszolt, akkor is inkább mint egy haver. Miért csinálhatja ezt? Ha a randi után csinálta volna, azt megértem, mert gondolom nem jöttem be neki, nem volt meg a szikra, de nem így volt. Bármilyen vélemény érdekel. Köszönöm! 30N (ő 35 F)2018. aug. 7. 10:51
11/12 anonim válasza:
Ilyen simán történik. Egy időben sok netes randim volt, bőven volt ilyen is - 1. randi jól sikerült, keresett utána, meg is beszéltünk 2. randit, majd, volt hogy aznap mondta le.
Meggondolta magát, mégse vonzódik annyira, közbejött valami az életében és most nincs kedve ehhez, esetleg lett másik, érdekesebb, vonzóbb csaj (vagy eleve párkapcsolatban élt) - ezeregy dolog, és nyuszi bevallani.
Nehéz, de ne akadj fenn ezen. Fogadd el, hogy a korai ismerkedés nagy része nem működik.
30/N
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! :) Hát igen, sajnos be kell látnom, hogy ennek annyi... Kár :/
2018. aug. 7. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!