Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye van esélyem a kolléganőmnél, akar valamit tőlem, érdemes hirtelen megcsókolnám?
Van egy számomra nagyon csinos kolléganőm de fél fejjel magasabb nálam de remélem ez nem jelent problémát majd.
Én szerintem rosszabb külsejük vagyok így ha magamra nézek, de úgy érzem az összhang megvan, nagyon sokat beszélgetünk. Igaz most van pasija, aki nálam sokkal magasabb meg jóval sportosabb, de állandóan panaszkodik róla hogy milyen bunkó abszolút nem szereti. Én viszont nagyon szeretném gondolom ha nekem panaszkodik és én meghallgatom akkor valami megindult benne így azt tervezem hogy amikor egyszer beszélgetünk hirtelen le kapom majd.
Hát ha azt akarod, hogy a pasija megfenyegessen vagy megverjen akkor hajrá...
És hidd el, ha megjelenik a lakásodban a pasi, hogy lecsapjon vagy szétveri az autódat, a rendőrök le fogják xarni!
És hidd el, ha megjelenik a lakásodban a pasi, hogy lecsapjon vagy szétveri az autódat, a rendőrök le fogják xarni!
Van gázsprém....és ha szétveri az autóm, akkor én is az övét....
alacsonyabb csúnya pasiként rámásszak-e egy nőre váratlanul akinek pasija van?
Nyilván van bennem félelem, meg nagyon úgy érzem baromira nem boldog vele, hidd el nagyon sokat beszélgetek vele, nem te beszélgettél vele órákat, szóval talán jobban tudom mit érez......
5. Jaa és nem vagyok csúnya.. átlagos vagyok 175
cm, ő az átlag feletti magas lány, olyan 180 körüli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!