Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs túl az exen, de amúgy túl akar rajta lenni, és valóban érdeklem érdemes komolyabban gondolnom?
Figyelt kérdés
Nagyon jól kijövünk, a probléma csak az ex...pontosabban az hogy elbánt vele. Nem rég lett vége, 3 hónapja, nem is igen tervezte egyikünk sem hogy megismerkedünk, totális véletlen volt, de nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Viszont, pont amiatt mert benne még eléggé benne van a dolog elkerülhetetlen volt az ex téma(egyáltalán nem non-stop erről beszél, de szóbakerült már), megcsalta az előző barátnője, elhagyta egy másikért ami utolag derült ki. ELmondása szerint nem is az bántja hogy már nincsenek együtt, hanem az hogy becsapta. Viszont én érzem rajta mikor szóbakerül a lány hogy a kissé haragos meg nemtörődöm szavak mögött azért ő komolyan szerette. Hiába mondja hogy nem volt már jó a kapcsolat a végefele, de vele tervezte az életét...ilyenkor mindig kicsit elszomorodom. Talán túl korai ez az egész. Ez most nagyon önző lesz de én kezdek beleszeretni viszont úgy érzem bőven megégethetem magam ezzel az egésszel...2017. dec. 20. 20:39
1/2 anonim válasza:
Hát sztem jól látod a helyzetet, én nagyon óvatos lennék a helyedben(és am inkább hagynám,persze ilyenkor nehéz így, de sztem van annyi lelkileg okés srác helyette), mert ilyenkor bizony benne van a pakliban, hogy a végén majd azon kapod magad, hogy lelki szemetesnek használt, vagy éppen csak h legyen majd vlkivel szex, vagy h csak egojat növelje egy ilyen csalódás után... és aztán össze jön "tiszta lappal" egy másik lánnyal.. te meg ott maradsz szerelmesen összetörve, mert bufelejtonek jó voltál. Persze az is lehet h sikerül túltenni magát rajta melletted, és jól sül el a dolog,DE! én azt mondom nagyon vigyázz és lebegjenek a szemed előtt ezek, mert szerelmesen az ember kicsit vak tud lenni. Figyelj a jelekre, ne csak arra amit mondd:) ügyesen:)
2/2 anonim válasza:
Szerinted, ha felbukkana az ex, hogy kezdjék elölről, akkor ő bele menne?
Szerintem is korai a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!