Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ugye van esélyem a kolléganőmn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye van esélyem a kolléganőmnél, akar valamit tőlem, érdemes hirtelen megcsókolnám?

Figyelt kérdés

Van egy számomra nagyon csinos kolléganőm de fél fejjel magasabb nálam de remélem ez nem jelent problémát majd.

Én szerintem rosszabb külsejük vagyok így ha magamra nézek, de úgy érzem az összhang megvan, nagyon sokat beszélgetünk. Igaz most van pasija, aki nálam sokkal magasabb meg jóval sportosabb, de állandóan panaszkodik róla hogy milyen bunkó abszolút nem szereti. Én viszont nagyon szeretném gondolom ha nekem panaszkodik és én meghallgatom akkor valami megindult benne így azt tervezem hogy amikor egyszer beszélgetünk hirtelen le kapom majd.

2018. máj. 6. 11:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
76%

Hát ha ez a kérdés komoly akkor a rendőröknek meg a bíróságnak lesz megint egy felesleges xar piti ügyük...

Kérdező, keress meg egy orvost!

2018. máj. 6. 13:59
 22/23 anonim ***** válasza:

5 éve van párom, és voltak az első pár évben hullámvölgyeink, amikor megesett, hogy panaszkodtam rá. És igen, akkor még voltam olyan buta, hogy volt rá példa, hogy más férfiaknak is panaszkodtam, akiket barátaimnak hittem. A te fajtád a legundorítóbb, legbunkóbb és legszánalmasabb. Sajnos találkoztam hasonlóval. Soha nem volt egy hajszálnyi esélye sem nálam, a párommal viszont kibékültem, és nagyon jó kapcsolatban élünk azóta, sikerült megoldani a problémáinkat.

A kolléganőd helyében egy hatalmas pofont adnék, nemcsak olyan kis csajosat, hanem teljes erőből. És én simán meg is merem tenni, volt is rá példa.

Ha pedig visszaütsz, tökön rúglak, amint alkalmam nyílik rá. Ennyi.

2018. máj. 6. 14:23
 23/23 anonim ***** válasza:
Ha te nem akarod, hogy csak úgy megüssenek, akkor ne akarj valakit csak úgy megcsókolni. Az is ugyanolyan pofátlan dolog. Ha akarsz tőle valamit, akkor vallj szerelmet és kérd meg, hogy járjon veled. Aztán majd válaszol valamit. De szerintem is esélytelen a dolog. A nők nem szoktak panaszkodni annak aki bejön nekik.
2018. máj. 6. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!